Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ufó-szakértők! Lehetséges,...

Ufó-szakértők! Lehetséges, hogy én is földönkívüli vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül lógok, és nem érzem magam magányosnak. A szüleimre se nagyon hasonlítok. Nagyon jó a látásom és a hallásom. Azt mondják rólam, hogy fura vagyok. Kora gyerekkoromtól kezdve erős szexuális késztetésem van. Az S betűt se tudom kimondani. Néha meg akarok enni egy embert, de persze nem tenném. Lehet, hogy földönkívüli vagyok, csak a szüleim örökbe fogadtak?

Nem vicc kérdés, akkor valami viccesebbet írtam volna...

2011. ápr. 28. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
Nem, te egy furi, elvont, magának való fazon vagy :) Anélkül is fura lennél, hogy felmerül benned, hogy földönkívüli vagy, de így aztán... Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy hol is van a határ a normális és a nemnormális közt...
2011. ápr. 28. 18:15
 2/63 anonim ***** válasza:

végre megtaláltam kriptoni testvérem. amennyiben te vagy Kal-El, csak egyetlen próbán kell bizonyítanod: repülj ki az emeletről

puszi,

Dru-Zod

2011. ápr. 28. 18:15
 3/63 A kérdező kommentje:
Nem tudok repülni, különben már rég elrepültem volna a Földről.
2011. ápr. 28. 18:18
 4/63 anonim ***** válasza:
Ez ijesztő. Igaz,csak a kannibálok esznek embert. Az ufók pedig csak kísérleteznek,és érdeklődnek.
2011. ápr. 28. 18:19
 5/63 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállással nem is fogsz. ne próbáld, hanem csináld...vagy ne
2011. ápr. 28. 18:19
 6/63 A kérdező kommentje:
Ja igen, a csillagok is nagyon vonzanak, és úgy érzem, mintha a gravitáció idekötözne a Földhöz. Meg azt is észrevettem, hogy bár elvileg lány vagyok, olyan fura az altestem, nem olyan, mint a képeken van.
2011. ápr. 28. 18:22
 7/63 anonim ***** válasza:
Mert másokat nem köt a gravitáció a földhöz -__-"
2011. ápr. 28. 18:24
 8/63 anonim ***** válasza:
Van egy tanácsom számodra: rengeteget segítene rajtad egy pszichiáter. Még azt is megmondaná, mit tegyél;).
 9/63 A kérdező kommentje:
Olyan, mint egy kakastaréj... és mindig éhes.
 10/63 A kérdező kommentje:
...mármint az altestem. És járok pszichiáterhez, ír fel gyógyszereket, de nem használnak. Ez is azt bizonyítja, hogy a biológiám nem olyan, mint az embereké, mert különben használnának.
2011. ápr. 28. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!