A dinoszauruszok egy földönkívüli háború, egy meteor vagy a vibrátorok miatt haltak ki?
Jóember ne izélj már! Földönkívüli háború? 3 elméletet hallottál?
Annál sokkal több van. Nekem erre nincs elméletem, de úgy tudom, a hivatalos, és egyben leginkább elfogadott álláspont azon a feltételezésen alakul, hogy egy nagyobb meteorbecsapódás okozott soha nem látott vulkánkitörést. A levegőbe kerülő hatalmas mennyiségű hamu, por, és mindenféle gázok miatt megváltozott a levegő összetétele, ami miatt kevesebb sugárzás érte a földfelszínt, ezért jégkorszak köszöntött be. Legalábbis ezt feltételezik.
Ez is olyan dolog, hogy senki nem volt ott, egyik feltételezés semmivel sem igazabb mint a másik, legfeljebb a bizonyítékok alapján valószínű. Értem itt a különféle leletek vizsgálatát, hogy milyen rétegekből kerültek elő, meg azért van néhány módszer. De biztosat senki se tud.
Abban azért elég biztos vagyok hogy nem a földönkívüliek nyírták ki a dinoszauruszokat. Erre viszonylag kevés az esély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!