Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan néznek ki a földönkívül...

M@x kérdése:

Hogyan néznek ki a földönkívüli lények a kriariaxok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 14:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ezek a lényeg valószínűleg valami sci-fi regényben szerepelhetnek,egyedül itt olvashatsz róluk: [link]
2011. febr. 15. 15:01
 2/20 anonim ***** válasza:
A kriariaxokat csak a 404 ismeri. Amugy nagyon sok földönkívüli van.
2011. febr. 15. 15:15
 3/20 Klipi válasza:
Én azt olvastam 404-től,hogy kb. 2.80,90 magasak,soványak, nagy fekete szemük van és hosszúak az ujjaik.
2011. febr. 15. 15:39
 4/20 anonim ***** válasza:
Klipi te lány vagy vagy fiú? Hány éves?
2011. febr. 15. 15:42
 5/20 Klipi válasza:

Miért érdekel?

Úgysem ismersz...

2011. febr. 15. 15:51
 6/20 anonim válasza:
2011. febr. 15. 18:12
 7/20 anonim ***** válasza:

Mért szedték el a válaszomat?

Ezek a lények 2-3 m magasak ennyit tudok róluk, 404 sokat mondott még, végül is véleményem szerint kedves lények...

2011. febr. 15. 22:38
 8/20 BlackSword ***** válasza:
88%
A kriariaxok csak a 404 névre hallgató csaló fantazmagóriájában léteznek... Tehát úgy, ahogy ez a személy kitalálta őket...
2011. febr. 15. 22:42
 9/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nagy tévedésben élsz, mivel igaz és én hiszek 404 ,nek,

404 mutatott nekem egy videót, amit nem mondanák el hogy mi volt benne... de amit láttam az igaz volt, és én hiszek neki,

Egy öreg ember ( már bocsánat 404 hogy ezt írtam :DDD) mért találna ki ilyeneket, ....

2011. febr. 15. 22:45
 10/20 404 ***** válasza:

Külső tulajdonságaik:

Testlalkatuk magas, vékony. Magasságuk 2,50-2,80m. Szőrzetük nincs. Bőrük színe általában szürkés-barna, de előfordul hogy némelyik csak szürke vagy csak barna bőr színű. Fejük nagy, arcuk széles és kissé háromszögletes. Szemükön nagy fekete színű védőpáncél található, mely a bőrük alá van beépítve. Ez a védőpáncél hasonló funkciót tölt be mint az embereknél a napszemüveg. Védi őket a fénytől, mivel az ő hazájukban túl erős a fény s így védekeznek ellene.

Szaporodásuk mesterségesen történik. Nemi szervűk el van csökönyösödve, ami azt jelenti hogy már nem természetes úton szaporodnak.

Gerincük nem egyenes, tartásuk kissé előrre hajló. Újjaik hosszúak,és véknyak. Ugyan annyi újjuk van mint az embernek. Szájuk kicsi.

Kifinomult érzékszervek, hallásuk nagyon érzékeny, nem szeretik a magas frekvenciájú hangokat. Látásuk jó, de a színeket másképpen látják mint az ember. Am nekik piros az nekünk sárga, ami nekik sárga az nekünk piros. Hosszú vékony nyelveiket a szájukból néha-néha ki nyújtogatják, mert úgy jobban érzik a szagokat. Állítólag növényevők, de fogazatuk arra utal hogy bizony mindenevők úgy mint az ember.

Belső tulajdonságaik:

Ijesztő külsejük ellenére barátságosak, felfogóképességük gyors, jó helyzet felismerők s így jól tudnak alkalmazkodni. Nagyon kíváncsi természetűek. Tudnak szeretni és haragudni, tudnak szomorúak illetve boldogok lenni.

Technikai tudásuk nem ismert, de magas. Tudásukat titkolják más civilizációk előtt. Nem látogatják a Földet, és nem rabolnak el embereket. Nincs ruházatuk, ékszerük, pénzük, vagyonuk, nem dolgoznak. Humán életvitelt folytatnak, és bőségesen meg van mindenük ami a létükhöz szükséges. Szeretetteljes és bölcs lények. Ha közvetlen közelében vagy, tud gondolataidban olvasni még akkor is ha nincs telepatikus képességed. (Telepatikus gondolat átvitelre egyébként szinte minden lény tud, beleértve az alsóbbrendű lényeket is, csak az ember elfelejtette ezt a képességét a kor előre haladtával. Telepatikus kommunikációra még a növények is képesek, és ezt már réges rég bebizonyították. A Földi növények beszélgetnek más bolygókon élő növényekkel.)

Különleges képességük: Atomjaikra le tudnak bontani bármilyen tárgyat vagy szövetet, majd vissza építik. Nem szeretik az elektronikai műszereket, mert zavarja a kifinomult képességeiket. Különleges gyógyító erőt tudnak átadni testükből egy másik testbe, ezt főleg a beteg testrészre irányítják, amitől a beteg testrész (pl gyulladás, fertőzés, seb) pár perc alatt meggyógyul.

2011. febr. 15. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!