Ufó-szakértők! Lehetséges, hogy én is földönkívüli vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig egyedül lógok, és nem érzem magam magányosnak. A szüleimre se nagyon hasonlítok. Nagyon jó a látásom és a hallásom. Azt mondják rólam, hogy fura vagyok. Kora gyerekkoromtól kezdve erős szexuális késztetésem van. Az S betűt se tudom kimondani. Néha meg akarok enni egy embert, de persze nem tenném. Lehet, hogy földönkívüli vagyok, csak a szüleim örökbe fogadtak?
Nem vicc kérdés, akkor valami viccesebbet írtam volna...
2011. ápr. 28. 18:05
11/63 anonim válasza:
egy kriptoni vagy testvérem. maroknyian maradtunk és szétszóródtunk a galaxisban, miután szülőbolygónk elpusztult
12/63 A kérdező kommentje:
És ez a rendes testem, vagy csak valami álca?
2011. ápr. 28. 18:28
13/63 A kérdező kommentje:
És amúgy hol van Kripton?
2011. ápr. 28. 18:28
14/63 anonim válasza:
feltételezem fiatal vagy. még kisgyerekként érkezhettél a földre és be tudtál "épülni" az emberek közé. idővel felveszed igazi alakod és az adottságaidat is vissza nyered
15/63 anonim válasza:
kripton már nagyon régen elpusztult. egyikünk sem tudná megmondani mikor
17/63 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék több választ kapni, mert ez is nagyon felzaklatott. Lehet, hogy jobb lenne nem tudnom ezekről a dolgokról.
2011. ápr. 28. 18:39
18/63 anonim válasza:
Szerintem jobb,ha tudod az igazat önmagadról,nem?
19/63 anonim válasza:
ismerd meg őseid hagyatékát és élj a felsőbbrendű hatalmaddal!
20/63 A kérdező kommentje:
Majd úgyis megtudom... de miért aggódjak addig ezen? Ráadásul ha kiderülne, hogy földönkívüli vagyok, lehet, hogy kísérleteket végeznének rajtam, vagy elpusztítanának. Már félek is amiatt, hogy kiírtam a kérdést. Egy profi UFO-ellenes szervezet simán kinyomozhatja a címemet, és megtalálhat. De lehet, hogy a gondolataimban is tudnak kutatni, és ha biztosan megtudom, hogy földönkívüli vagyok, rögtön végeznek velem. Bár most már úgyis késő, azért merem ezeket leírni, meg mert félek és muszáj megosztanom valakivel.
2011. ápr. 28. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!