Mié nem hiszi el senki?
"mekkora fogyik vagytok, nem veszitek észre hogy a kérdést viccből írta ki, direkt parasztos fonetikus írással? :D tipikusan az ezo hívőket parodizálja, én jót nevettem - de a kérdezőt osztókon még jobban. :D"
pont ez az hogy gúnyt űz másokból. Én ugyan nem vagyok ezofan, de mindenkit illene megtisztelni annyival hogy nem gúnyolódik máson... Lehet a vallásos emberekből is gúnyt űz, vagy olyanokon akik nyomorban élnek...
Amúgy meg a tengeri úgy van parasztosan hogy téngeri "kedves" kérdező...
Kedves válaszolók:
Az első 4 kérdéshez nem fűznék semmit:)
"Más részt ilyen bunkó parasztok akik gúnyból írják a kérdéseiket azok ne írjanak ki kérdést mert csak egy értelmetlen zsagyvaság az egész! Nyomi!"
Akkor most én is írok egyet a te stílusoddal:)
-Más részt ilyen bunkó parasztok akik gúnyból írják a válaszaikat azok ne írjanak választ mert csak saját magukat járatják le! Nyomi! :)
ugye így is milyen értelmes???
Sucessor of 404 te vagy a kedvencem:)
"Ezzel is csak magadat alázod meg még jobban. Ha már egyszer alsóbbrendu vagy, próbálj meg ahhoz mérten viselkedni a nem elkorcsosult emberekkel szemben."
Téged nagyon sajnállak én személy szerint nem vagyok "alsóbbrendu" (ezt nem így írjuk) és bármilyen hihetetlen nem vagyok elkorcsosult sem.
"bagoly mondja verébnek? :D úgy pofán verném az ilyen suttyókat ;)"
Te valószínűleg maximum 17 éves vagy aki felnőttes stílussal próbál keménykedni de sajnos nem jön neki össze.
"tök mindegy a lényeg az hogy ez a kérdező egy bunkó suttyó és azt hiszi hogy ezzel a stílussal milyen menő..."
Most a többi ember szemében akarsz kemény lenni, sajnos ilyen ember vagy nincs mit tenni.
"mekkora fogyik vagytok, nem veszitek észre hogy a kérdést viccből írta ki, direkt parasztos fonetikus írással? :D tipikusan az ezo hívőket parodizálja, én jót nevettem - de a kérdezőt osztókon még jobban. :D"
1 oldal után egy értelmes ember:)
"pont ez az hogy gúnyt űz másokból. Én ugyan nem vagyok ezofan, de mindenkit illene megtisztelni annyival hogy nem gúnyolódik máson... Lehet a vallásos emberekből is gúnyt űz, vagy olyanokon akik nyomorban élnek...
Amúgy meg a tengeri úgy van parasztosan hogy téngeri "kedves" kérdező..."
Szerintem ez nem gúnyolódás nem írtam bele neveket címeket esetleg bankszámlaszámot:) a nyomorban élőket sem tudtommal nem volt ehhez hasonló kérdés eddig:)
"jah és nem ilyen sz.rokért kellene igénybe venni a gyakori kérdéseket, hanem értelmes kérdések kiírása miatt."
Mert én akkora mester vagyok hogy a puszta tudatommal kényszerítelek hogy olvasd a kérdésemet!
"Successor_of _404 válasza:
Azt sem tudja mi az az értelem, hogy tudna már ilyen kérdést feltenni?
"
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!