Sztár vagyok. Az interneten senki nem hiszi el, msnwm sincs, épp ezért. Miért?
Elegem van, hogy magyarázkodnom kell, hogy én tényleg én vagyok. Nem lehetek fennt közösségi oldalakon, mert mindenki bejelöl, de akit tényleg ismerek, nem hiszi el hogy én vagyok, csak ha én mondom.
Bárcsak vissza lehetne állítani és ne lennék híres!
ki vagy?
amúgy nem értem a kérdésed, azaz azt nem értem ez téged miért zavar. ha elhiszik elhiszik hogy te vagy, ha nem hát nem. ő bajuk.
ettől még forog a Föld tovább.
a híresség pedig önmagában nem jó, nem rossz, hanem csak egy állapot (vagy mi)
az hogy ezt hogyan éled meg rajtad múlik, senki máson.
Nem szeretném magam itt is reklámozni, ezt meghagyom magamnak. Elnézést, elírtam, "msnem*"...
Zavar, mert olyan szeretnék lenni, aki tényleg gyűjti az ismerősöket, és izgulva nézi meg, ha kapott egy levelet, nem naponta 5000 levelet kap...
És akit tényleg csak az ismerősei jelölik be és igazoják vissza.
Színész vagyok Budapesten, anyukám és apukám is híres és a férjem is.
Legfőképp musicalekben játszom. (-:
és az szerinted mivel jobb, hogy olyanok bejelölnek akik az utcán szembejövet nem köszönnek vissza? és az mire jó, hogy egyesek az ilyen bugyuta oldalakon gyűjtés céljából boldog-boldogtalant bejelölnek, ha már látott egyszer a boltban mert egy sorban álltunk a pénztárnál már jelölget? viszont elmondhatja, hogy neki már 500 "barátja" van.
ez egy jó kis üzleti fogás volt, a tiniket így lehet megbolondítani.
Hogy érted azt, hogy aki ismer az nem hiszi el, hogy te vagy? :D
Ha valaki ismer és te is ismered, akkor nyilván tudja, hogy ki vagy. Ezt nem igazán értem hogy érted. :)
Egyébként ki szerint vagy sztár? Te mondod magad annak, vagy sokan azt mondják rólad? TV-ben szerepeltél vagy valami ilyesmi?
Mivel vagy 20 ugyanolyan ember van minden közösségi portálon mint én (mivel nekem adják ki magukat), ezért az igazi ismerőseim, ha látnak, nem igazolnak vissza.
Kiskorom óta szerepelek TV-kben, az utcán nem hagynak végigmenni, mindenki ismeri a nevem...
he he, nem is tudtam, meg nem is gondoltam volna, hogy vannak akik sztároknak adják ki magukat az igaziak helyett az ilyen oldalakon :)
gyereked van?
Pedig rengeteg ilyen unatkozó ember van sajnos. :-S
Igen, van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!