Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sztár vagyok. Az interneten...

Sztár vagyok. Az interneten senki nem hiszi el, msnwm sincs, épp ezért. Miért?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy magyarázkodnom kell, hogy én tényleg én vagyok. Nem lehetek fennt közösségi oldalakon, mert mindenki bejelöl, de akit tényleg ismerek, nem hiszi el hogy én vagyok, csak ha én mondom.

Bárcsak vissza lehetne állítani és ne lennék híres!

2010. júl. 4. 20:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ha az igazi ismerősök tényleg ismernek, akkor biztos van olyan dolog amit személyesen tudsz róluk. Tehát ezen ismerősöket te is jelölhetnéd a közösségi portálon egy rövid üzenet elküldésével, ha ez ennyire fontos.

Itt már csak az a kérdés, hogy honnantól számítva tekintünk valakit ismerősnek. Szerintem személyes találkozás nélkül, aligha lehet valakit ismerősnek mondani. Kivétel ez alól valamilyen szinten az internetes ismerkedés, de azt se mondanám teljes jogú ismerősnek. Persze ezt mindenki maga dönti el mit tekint annak.

2010. júl. 4. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
nem tudom, más sztár hogyan oldja ezt meg?
2010. júl. 4. 21:20
 13/24 A kérdező kommentje:
De figyelj. A legtöbb ilyen ismerősöm is sztár. Ők is naponta legalább 5000 levelet kapnak. Olvasatlanul törlik az összeset. Meg se nézik a feladójukat, amit megértek!
2010. júl. 4. 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos van, olyan közösségi oldal, ahol csak te jelölhetsz, téged viszont senki. fb is ilyesmi, nem?
2010. júl. 4. 21:34
 15/24 anonim ***** válasza:
ha csak te jelölgetsz, akkor valakit bejelölsz, szóval utolsó ellentmondásos az állításod:D
2010. júl. 4. 21:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Úgy értetem, hogy beállíthatód privátnak a profilod.
2010. júl. 4. 22:22
 17/24 A kérdező kommentje:
De akkor azok sem tudnak bejelölni, akik tényleg ismernek, és mondjuk mondtam, hogy ahol xy van a bemutatkozásomba, az én vagyok. Dehát ezt nem mondhatom annak, akivel 1 évben már csak egyszer találkozom, mert mondjuk elköltözött!
2010. júl. 4. 22:44
 18/24 anonim válasza:

csinálj egy másik felhasználót és jelölgesd azzal az ismerőseidet :)

vagy akár a mostanival is megteheted ugyan ezt... max küldesz nekik "hitelesítő" email címet, esetleg utalsz dolgokra amiket ti tudhattok... jobb ötlketem nincs jelenleg ^^ sok sikert

2010. júl. 4. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:

A "sztárok" nem szokták sztárnak nevezni magukat.

Magyarországon max. hírességek vannak,sztárok (esetleg) Amerikában.

2010. júl. 5. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:
nekem van egy sejtésem,hogy mi a neved:D De nem fogom kiírni,hátha sértem a jogaid :D
2010. júl. 5. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!