Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor hogy is van ez? Miért...

Akkor hogy is van ez? Miért nem hiszi el nekem senki?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már itt, hogy valaki fogamzásgátlótól hízott. http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

itt is írja 3 csaj is, hogy jó nagy súlyfelesleget szedtek fel tőle, 15, 18, 20 kilókat. Mikor meg én mondom, hogy attól híztam el, jönnek a nagyokos válaszok, hogy attól nem lehet hízni, mert nincs benne kalória, ne fogjam erre, azért híztam mert zabálok, nem mozgok stb stb.

Pedig nincs így. 2 év alatt felpakoltam magamra vagy 15 kilót, úgy, hogy semmit se változtattam. Se az étkezésemen, ne a mozgásomon. Miért nem hiszi el senki, hogy attól is meg lehet hízni?

2011. aug. 10. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Meg lehet hízni tőle!

De, még mennyire!

A nagyokosoknak meg csak annyit mondj, hogy nem kalória van benne, hanem hormon, ami befolyásolja a testsúlyt is.

Kalóriamenetes????

Jó, Isten! Hogy lehet valaki ilyen szűklátókörű???

Igen hizlalhat, és más tüneteket is okozhat.

Hiába mondják, hogy olyan kicsi a hormontartalma, hogy meg sem érzed. Ha olyan kicsi lenne a hormontartalma, ami elenyésző, akkor egyáltalán nem is hatna.

Úgyhogy ez mesebeszéd.

Vannak mellékhatásai, nem is kevés!

2011. aug. 10. 11:04
 2/9 bix ***** válasza:
56%
már bocsánat de ez user error. ha ilyen mértékű hízást tapasztal valaki és nem megy a nőgyógyászához megbeszélni és áttérni valami másra akkor az elég nagy gond... persze mozgásszegény életmód és nem megfelelő táplálkozás mellett felszaladhat jópár kiló, amit a tabletta csak fokoz, de ne ringasd magad álmokba. valszeg nélküle se tartottad volna a súlyod.
2011. aug. 10. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Váltottam másikra, 4 külömböző tablettát használtam már. Mindegyiknél azt mondták, hogy na, ez most jó lesz. Nem lett jó.
2011. aug. 10. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem értelmesebb lenne más módszerre áttérni, mert ezek szerint neked generell a fogamzásgátlóval van gondod.

Ha szabályosan használjátok, akkor a gumi majdnem ugyanolyan hatásos - a véletlenek attól jönnek, ha vagy olcsó esetleg lejárt vackot vesz valaki, vagy nem elöirás szerint használja. Nekem 20 év alatt egyeteln egyszer sem szakadt el, és nem is lettem mellette terhes.

2011. aug. 10. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont hagyd a francba, ha ennyire bekavar a hormonjaidnak - ugyanis amiatt hízol.
2011. aug. 10. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom vajon az utolsó választ egy olyan ember adta ki szed valamilyen fogamzásgátlót? Mert Anyukám is így járt négy éve! Az orvos felírt egy gyógyszert elkezdte szedni, és szép lassan megindultak a kilók felfele! 2 évig! Aztán váltott de orvost is, mert hiába mondta neki az azt mondta hogy biztos kevesebbet mozgott vagy sokat evett, pedig nem. Miután váltott nem jöttek a kilók. De egyébként gyógyszer és egyén függő szerintem!
2011. aug. 10. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó akkor még bix válasza volt, rá értettem amit írtam
2011. aug. 10. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Már nem szedem... Leálltam vele 1 hónapja, mikor az 4. tablettától is híztam.

Nekem viszont kétszer is elszakadt a gumi, pedig nem valami gagyi volt, hanem durex. A 72 órás tabletta meg inkább nem is mondom, hogy milyen hatással volt rám. De mindegy, ez már nem fogyókúra téma.

Csak értse meg az a pár nagyokos aki pampog( pasik ezek általában), hogy a tablettától nem lehet hízni. Bizony lehet. Nem is keveset.

2011. aug. 10. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Valaki egyébként fogy a tablettától.Én évek óta szedem nem híztam tőle és fogyni is tudok mellette.Szerintem egyén függő.De ha elkezded szedni és tapasztalad,hogy hízol nem +20kg után kellene lecserélni....
2011. aug. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!