Valaki Segítsen már! Akiket kérdeztem azok döbbenten csak néztek, mintha ez tökre új lenne, akkor egyedül vagyok ezzel és senki sem hiszi el vagy mi?
Figyelt kérdés
Szóval már 3 éve tudatosan álmodom. Elolvastam 6 könyvet, plusz e-bookokat erről. Csinálom az álomnaplót, álomtérképet, teszteket, képes vagyok bárhogy belemenni az álomba, rájönni hogy álom, kutatni az álomban mi hogy működik, elég hosszas volt. De van még rajtam kívül aki egyáltalán normálisan tud erről? És csinálja és legalább itt alátud támasztani? Egyetérteni?2011. aug. 14. 12:09
2/6 anonim válasza:
Nekem is egyből az Eredet című film ugrott be. Nem igazán hittem hogy ilyen tényleg lenne. Miket olvastál eddig? Vagy hogyan kezdted ezt az egészet tudatosan csinálni?
És egyébként milyen ez az egész? :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nos az eredet jó film de az hülyeség benne hogy valaki beparázik ha rájön hogy álmodik. Az egyik legörömtelibb napom volt mikor hajnalban rájöttem először hogy sikerült. Jól fel is ébredtem. Olvastam Robert Moss - Tudatos Álom könyvét, azthiszem ez a címe. Valamint Rebbeca Turner - the art of lucid dreaming. Egyik leghasznosabb mert tudományosan is megközelíti: Prof. Dr. Paul Tholey - Khaleb Utecht, Alkotó Álom. És a többi és a többi... Nagyban segíti az életem. Átlátok jobban dolgokat, rájövök dolgokra ha "alszom rá egyet" valamint rájöttem pl repülni nem mindig lehet, valamint hogy hogy lehet tüzet csiholni a kezemmel vagy épp felemelni tárgyakat akarattal álomban. Sokan mondják h csak gondolj rá mert minden lehetséges... de nem, sok gyakorlás kell. Csak ez nekem fontos és nem hiszem el h senki nincs aki ezt ne vágná
2011. aug. 14. 12:22
4/6 anonim válasza:
Ez abból adódik hogy az agyad még alvás közben se kapcsol ki teljesen. Én is így vagyok ezzel. Bár én csak két éve nem öntudatlanul sodródok az árral hanem szembe úszok. Metafora, de mindegy. Szóval nem vagy egyedül. Bár én fel is tudom kelteni magam álom közben, de mindegy...
5/6 A kérdező kommentje:
Mivel a logikai központja az agynak azért felel hogy ébren logikusan gondolkodjunk, pl az autó elüt ha eléállok, így az használódik, viszont egy kis éberséggel tudsz figyelni az álmaidra is. A logikai központ tehát nem pihen, tudja h nem logikus hogy lebegsz, ezért pl rájössz hogy álom, és csinálod magad. Felébredni én is tudok, REM fázisnak hívják és egyszerű fixálással meg lehet oldani, ha valamit sokáig nézel az álomban, akkor a szemmozgás ami azonos alvás közben az álomban forgó tekintettel, szimplán megáll, így a remfázis véget ér és felébredsz. Nincs ebben semmi nagy....
2011. aug. 14. 12:27
6/6 Killgun válasza:
Nem értek a tudatos álmodáshoz,de ha a valóságban létezik a pyrokinézis,és a levitáció,akkor álomban pláne...Majd egyszer,ha adódik rá időm, elkezdem én is,addig is köszi a könyveket...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!