Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mié nem hiszi el senki?

Mié nem hiszi el senki?

Figyelt kérdés
A mútkó mikó kimentem a fődekre (tengeri főd) akkó láttam valami izét a ufót vagy mit na mindegy szóval kin vótam a fődön a hajnali 5 lehetett mikó megláttam egy csontvázszerű emberkít montam neki e hogy takaroggyá mán a fődemrű ekkó hirtelen megláttam hogy felette lebegett valami nemtomi oszt miután rászótam nagy fény gyött ki belűle oszt etűnt az izéval együtt oszt tele lett a fődem tarhonyával. Jó is vót reggelire meg ebídre a kis tarhonya.
2010. dec. 5. 13:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Unatkozol fijjam?...Evvel semmit nem értél el.
2010. dec. 5. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:
hee paraszt mék ut megyen itt budára? :D
2010. dec. 5. 13:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Haat szomszid, in nemtudom, hogy mié nem hiszik él. Te, szomszid, neked volt krumpééd? Jáááj há csak azirt kirdem, mert nekem mindet kiette a bogaar. Háá magaanak ?
2010. dec. 5. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Há' meggyüttek a úfók, oszt e'veszik a munkát!
2010. dec. 5. 14:06
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

"Mit kötöszködöl??? me mingyán fejbe váglak egy zsák kumpival!Csak mírgejjé!!!"

Ez pár mondat úgy van helyesen hogy:

Mit kötözködsz? Mindjárt fejbe váglak egy zsák krumplival, csak idegesíts fel.

Más részt ilyen bunkó parasztok akik gúnyból írják a kérdéseiket azok ne írjanak ki kérdést mert csak egy értelmetlen zsagyvaság az egész! Nyomi!

2010. dec. 5. 14:07
 6/17 A kérdező kommentje:
Ha ném tuttok nórmális választ leíni akkó mennyetek trágyát lapátóni. Parasztok!
2010. dec. 5. 14:08
 7/17 anonim válasza:
Ezzel is csak magadat alázod meg még jobban. Ha már egyszer alsóbbrendu vagy, próbálj meg ahhoz mérten viselkedni a nem elkorcsosult emberekkel szemben.
2010. dec. 5. 14:08
 8/17 anonim ***** válasza:

"Ha ném tuttok nórmális választ leíni akkó mennyetek trágyát lapátóni. Parasztok!"

bagoly mondja verébnek? :D úgy pofán verném az ilyen suttyókat ;)

2010. dec. 5. 14:09
 9/17 Phoney ***** válasza:

"Ez pár mondat úgy van helyesen hogy:

Mit kötözködsz? Mindjárt fejbe váglak egy zsák krumplival, csak idegesíts fel. "

Nem, ez úgy van helyesen, hogy:

"Elnézést uram, miÉRT kötözködik velem? Igazán nem szeretném, ha megsértené a fejét, ugye érti mire gondolok?"

Darhonyah: én elhiszem, ottvótammindentláttam:P

2010. dec. 5. 14:12
 10/17 anonim ***** válasza:

"Nem, ez úgy van helyesen, hogy: "

tök mindegy a lényeg az hogy ez a kérdező egy bunkó suttyó és azt hiszi hogy ezzel a stílussal milyen menő...

2010. dec. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!