Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tört már rátok röhögőgörcs...

Tört már rátok röhögőgörcs amikor nem szabadott volna nevetni, és nem tudtátok abbahagyni? :D

Figyelt kérdés

Pl. érettségin, feleléskor, vagy bárhol ahol nem illett/szabadott volna de valahogy megállíthatatlanul előtört vmi miatt :D Vag pl osztály/munkatársak/emberek előtt?

Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatban:D

Engem az egyik o.társam miatt kapott el a röhögőgörcs dolgozat közbe de ténylegesen szenvedtem hogy visszatartsam így is már kihallatszott:D xD

2010. okt. 25. 22:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%

Egy csomószor, de most csak 2 ugrik be.

Az egyik a Bolyai matekversenyen volt, mielőtt elkezdtük, a CD-ben mondta a csávó, hogy álljunk fel és énekeljük el mindannyian a Himnuszt. Ez eddig oké lenne, de elkezdődött a zene, és senki se énekeltek, mindenki röhögött, hogy elősször csak páran énekeltek, utána már csak azok, akik figyeltek ránk. A 2 pad egymással szembe volt tolva, és a velünk szemben állót néztük, és már azon röhögtünk, hogy ő röhög. Aztán végre vége lett, leültünk és mostmár mindenki szakadt a röhögéstől, nem bírtuk ki.

A másik szintén Himnusz volt, '56-os megemlékezés, megint intettek a tanárok, hogy álljunk fel és énekeljük a Himnuszt, de nem tudom, hogy miért vicces, de senki se énekelt és megint csak nevettünk.

2010. okt. 31. 20:08
 22/30 anonim ***** válasza:
59%

ja. A bolyai matek verseny kezdeténél amikor a himnusz szólt, akkor az osztálytársam (egy csapatban voltunk) kilőtte a valahogy a ceruzáját és beleált a falba. Nagyon vicces volt és ki kellet ereszteni azt a röhögést. A himnusz közepén mindenki elkezdett hangosan röhögni.

XD

2010. okt. 31. 21:40
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
velem 2 éve volt ez érettségin... első nap, mindenki úgy be volt szarva én meg nem értettem, hogy miért..ha tanultál nincs mitől félni :D és úgy elkezdtem röhögni, ahogy szétnéztem a teremben, hogy a tanár közölte, hogy vagy abbahagyom vagy mehetek ki
2010. okt. 31. 22:16
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Rólam tudni kell hogy 26 éves létemre annyira vidám és harsány tudok lenni, mint egy 16 éves. Múltkor össznépi gyűlés, munkaértekezlet. Nálunk a munkaértekezletek minimum 2 órásak szoktak lenni. Tehát 10 órától ültünk az értekezleten, az igazgató csak mondta-mondta. Az asztalra ilyenkor mindig van kitéve keksz meg ropi, hogy kibírjuk éhen 2-3 óra hosszáig, és ne korogjon senkinek a gyomra sem. Az igazgató csak mondta-mondta, már elmúlt dél is, de még mindig járt a szája. Egyszer csak akkorát kordult a hasa, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Persze mindenki úgy csinált, mint aki nem hallotta, én ekkor már vöröslöttem a visszafojtott röhögéstől. Nem telt el két perc újra megkordult a gyomra, de most még hangosabban. Erre én fuldokolva felé nyújtottam a ropis tálat, és megkérdeztem, hogy Ropit? Hát erre 20 ember egy emberként kezdett el röhögni, kacagni, sivalkodni, még a diri is. Az értekezletet végül abbahagytuk és ebéd után folytattuk, de qrva vicces volt.
2010. nov. 1. 09:33
 25/30 anonim ***** válasza:
Én általában azon kapok röhögőgörcsöt, ami nem vicces, pedig az egész suliban híres vagyok a humoromról és a poénkodásomról. Egyszer nyelvtan órán nagyon jól elvoltunk, megvolt a hangulat és a tanár kiosztott egy feladatlapot. Az egyik feladat: írj 3 j jeles igét (valami ismétlés volt), erre az egyik haverom felkurjant: JUJ! BICAJJ! BICIKLÍJ! Na ezen szakadtam, a tanár megkérdezte, hogy jól vagyok-e én meg ebben a lelkiállapotban a szemébe mondtam: Igen, csak részeg vagyok. (az osztályfőnöknek)
2010. nov. 1. 22:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Én csak akkor bírom a röhögőgörcsöt,mikor a saját viccemen kap el,de annyira h fogom a hasam bnőm meg áll mellettem,és néz.xD
2010. nov. 13. 20:01
 27/30 anonim ***** válasza:
79%
Pénteken osztálytársam szünetben felmondta a János vitéz 1. éneket, így kezdte: "Petőfi Sándor: Arany János" Mi meg a bartánőimmel már ilyenkor röhögtünk. :D Aztán elért a 6. vetsszakhoz és azt mondta: "Mert a pázsit fölött legelésző juhász..." Na és itt már a tanár és nagyon röhögött. Ez még nem is volt gond, na de aznap edzésen bemelgítettünk, spárgáztunk és eszembejutott a versmondás, és annyira elkezdtem röhögni, hogy teljesen lecsúsztam angol spárgába. A mester természetesen rámszólt, de nem bírtam abbahagyni a röhögést, aztán mobdta, hogy hogyha nem hagyom abba, nyomnom kell 50 fekvőtámaszt, na erre önkéntelenül is teljesen lekonyult a szám és onanntól kezdve komoly lettem.
2010. nov. 14. 18:11
 28/30 anonim válasza:
engem irodalom órán olvasás közben kapott e a röhögőgörcs xD alig birtam visszatartani.. a tanár mondta hogyha nem fejezem be akkor 1-est kapok xd
2011. febr. 21. 15:31
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Az apukám szokása, hogy ha fotózkodunk, akkor viccelődik, hogy mosolyogjunk. Éppen évnyitóra mentünk és hát az első nap előtt senkinek sincs kedve mosolyogni. Apukám először a nyelvét nyújtogatta és hangokat adott ki, ettől ránk tört a röhögés, aztán valahogy lenyugodtunk és mosolyogtunk a kamerába, erre a fater hátra fordult és letolta a seggéről a gatyát. Még mindig röhögök, ha eszembe jut ez a hülyeség :D
2011. márc. 7. 18:43
 30/30 anonim ***** válasza:
Persze, sokszor. Óvodás koromban mondjuk szégyelltem magam emiatt, mert sokszor rám szólt az óvó néni, na de manapság, minden gátlás nélkül röhögök bármin, tegnap pl nevettem azon a szón, hogy mozdony, képzelheted. :D 20/F
2018. márc. 21. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!