Tört már rátok röhögőgörcs amikor nem szabadott volna nevetni, és nem tudtátok abbahagyni? :D
Pl. érettségin, feleléskor, vagy bárhol ahol nem illett/szabadott volna de valahogy megállíthatatlanul előtört vmi miatt :D Vag pl osztály/munkatársak/emberek előtt?
Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatban:D
Engem az egyik o.társam miatt kapott el a röhögőgörcs dolgozat közbe de ténylegesen szenvedtem hogy visszatartsam így is már kihallatszott:D xD
Egy csomószor, de most csak 2 ugrik be.
Az egyik a Bolyai matekversenyen volt, mielőtt elkezdtük, a CD-ben mondta a csávó, hogy álljunk fel és énekeljük el mindannyian a Himnuszt. Ez eddig oké lenne, de elkezdődött a zene, és senki se énekeltek, mindenki röhögött, hogy elősször csak páran énekeltek, utána már csak azok, akik figyeltek ránk. A 2 pad egymással szembe volt tolva, és a velünk szemben állót néztük, és már azon röhögtünk, hogy ő röhög. Aztán végre vége lett, leültünk és mostmár mindenki szakadt a röhögéstől, nem bírtuk ki.
A másik szintén Himnusz volt, '56-os megemlékezés, megint intettek a tanárok, hogy álljunk fel és énekeljük a Himnuszt, de nem tudom, hogy miért vicces, de senki se énekelt és megint csak nevettünk.
ja. A bolyai matek verseny kezdeténél amikor a himnusz szólt, akkor az osztálytársam (egy csapatban voltunk) kilőtte a valahogy a ceruzáját és beleált a falba. Nagyon vicces volt és ki kellet ereszteni azt a röhögést. A himnusz közepén mindenki elkezdett hangosan röhögni.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!