Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tört már rátok röhögőgörcs...

Tört már rátok röhögőgörcs amikor nem szabadott volna nevetni, és nem tudtátok abbahagyni? :D

Figyelt kérdés

Pl. érettségin, feleléskor, vagy bárhol ahol nem illett/szabadott volna de valahogy megállíthatatlanul előtört vmi miatt :D Vag pl osztály/munkatársak/emberek előtt?

Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatban:D

Engem az egyik o.társam miatt kapott el a röhögőgörcs dolgozat közbe de ténylegesen szenvedtem hogy visszatartsam így is már kihallatszott:D xD

2010. okt. 25. 22:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%

persze, a röhögőgörcsöknek megvan az arossz tulajdonságuk hogy a lehető legrosszabb időben jönnek elő :))

nem egy ilyen esetem volt, főleg még középsuliban... kegyetlen tud lenni mikor mindenki téged figyel, a tanár beszél hozzád, te pedig fuldokolsz a röhögéstől és nem tudsz válaszolni

2010. okt. 25. 22:10
 2/30 A kérdező kommentje:
xD velem hála istennek ilyen még nem fordult elő :D
2010. okt. 25. 22:15
 3/30 anonim ***** válasza:
92%

hát nálam szinte minden napos.Minden kis szar dologra be tudok flesselni aztán röhögök és utánnam a többi is:Dalig bírom abba hagyni,aztán ha sikerül mindig eszembe jut és kezdődik előről:Dpénteken pl egyik oszt társam olyat mondott hogy buszmegállómás,na hát erre úgy kajakra ment a röhögés és alig bírtam abbahagyni meg leírni amit mondtak:D

A másik meg mikor megállított a rendőr igazoltatni:Dtök f*szságokat kérdezett én meg alig bírtam ki röhögés nélkül:Dde a büntetést megkaptam ennek ellenére^^:D

2010. okt. 25. 22:21
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Hajaj :D

Gimiben doga közben alap volt, de még egyetemen is. Úgy vizsgáztam pl. egy tárgyból, hogy egyszer sem voltam benn órán és nem is nagyon tanultam. Roppant viccesnek találtam a kérdéseket. A tanárnő meg is jegyezte, hogy milyen vidám vagyok - és hogy még az életben nem látott. Mondtam, hogy tudom, mert egyszer sem voltam benn órán. Na erre már a többiek is röhögtek. :D

Múlt héten egy komoly megrendelővel való megbeszélés közben tört rám. Mert egy légy volt benn az irodában és annyira viccesen röpködött összevissza. Szerencsére az ügyfélnek volt humorérzéke :D

2010. okt. 25. 22:24
 5/30 anonim ***** válasza:
59%
nincs fejem.
2010. okt. 25. 22:48
 6/30 anonim ***** válasza:
85%

Egyik ismerősömet egy temetés kellős közepén kapta el a röhögőgörcs...elég morbid, tudom :D

Nem közeli hozzátartozója volt a halott. Valahogy annyira groteszknek látta, hogy mindenki bőg körülötte, hogy elkapta a röhögés. Szerencsére vissza tudta tartani, amíg odaszaladt egy bokor aljához, hátat fordított a többi embernek, így ők csak azt látták hogy rázkódik a válla, mint az állat :D Így azt hitték, hogy a zokogás rázza XD

2010. okt. 26. 09:00
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer fősulin előadás közben. Ki is kellett mennem. A ciki meg az volt, hogy a lábam is elvolt törve, így sokáig tartott míg kibotorkáltam. De jó fej volt a tanár ő is röhögött.
2010. okt. 26. 11:35
 8/30 anonim ***** válasza:
55%
Én csak hatodikos vagyok, de annyira cikis helyzetekben tud előjönni xD Pl.: A védőnő éppen előadást tartott tesi helyett és mi mindig szórakozunk tesi elött... persze hogy eszembe jutnak és elkapott... ott röhögtem vagy 20-perecet, mert nem mehettünk ki xD Multkor 22-én az Október 23. -ra való megemlékezéskor kapott el xD Ott szakadtam leghátul , elmondtam egy mási ismerősömnek, hogy min röhögök megnézte és lassan elkezdett röhögni az egész osztály... Aztán mi szerdánként bennmaradunk ping-pongon de az csak 2:30 tól val és mivel csak 4 óránk van sok idő van szórakozásra , egyszer kitaláltuk, hogy bújócskázzunk (ne szóljátok le, jó játék , főleg hogy összefogunk 2 ember ellen... kimentünk az árkba azok meg kerestek mindket vagy fél órát, de ez mellékes) és a kerítés alá bújtunk, lefeküdtünk a fűbe, azt megint elkapott a görcs xDD
2010. okt. 26. 14:17
 9/30 anonim ***** válasza:
83%
én imádom ha elkap a röhögőgörcs....de általában csak azt látják h rázkódok, de nem hallják. ilyenkor még a könnyem is kicsordul... xDxD és akkor meg néznek rám, h miért sírsz?? és akkor meg elkezd még azon is röhögni...de bármitől képes vagyok röhögőgörcsöt kapni xD
2010. okt. 26. 16:18
 10/30 anonim ***** válasza:
86%
általános 7.-ben jött egy néni aki szexuális felvilágosítást tartott. Aztán elővett egy 40 centis műbrokit, és megmutatta, hogy kell felhelyezni az óvszert,ekkor már kezdett rázkódni a vállam, de még csak magamban örültem, a többi csajjal együtt. Ám a felhelyezés közben a néni egy isteneset tüsszentett, és úgy ráhúzta az óvszert, hogy az kilyukadt, ráadásul meg is fejelte a falloszt xD xD xD Erre az egész társaság röhögésben tört ki, és én a barátnőimmel együtt röhögőgörcsöt kaptam, és vagy 20 percig nem tudtam normálisan levegőt venni, mert akárhányszor ránéztem a nénire, újra nevetnem kellett :D Aztán tavaly, gimi 2.-ban, biológiából tartott előadást egy doki, és leforgatott egy filmet az elefántok párzásáról, ekkor már nagyon vicces volt a helyzet, még jó, hogy hátul ültem, mert muszáj volt lehajolnom, hogy ne látszódjak röhögés közben. Aztán felültem. És ekkor megszólalt valaki mobilja: Vedd már fel a k.urva te állatkirály, mert olyat bebaxok neked, hogy állva szopod a fa.szodat! Muszáj volt kimennem, és röhögnöm, persze nem is mentem vissza xD
2010. okt. 26. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!