Tört már rátok röhögőgörcs amikor nem szabadott volna nevetni, és nem tudtátok abbahagyni? :D
Pl. érettségin, feleléskor, vagy bárhol ahol nem illett/szabadott volna de valahogy megállíthatatlanul előtört vmi miatt :D Vag pl osztály/munkatársak/emberek előtt?
Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatban:D
Engem az egyik o.társam miatt kapott el a röhögőgörcs dolgozat közbe de ténylegesen szenvedtem hogy visszatartsam így is már kihallatszott:D xD
persze, a röhögőgörcsöknek megvan az arossz tulajdonságuk hogy a lehető legrosszabb időben jönnek elő :))
nem egy ilyen esetem volt, főleg még középsuliban... kegyetlen tud lenni mikor mindenki téged figyel, a tanár beszél hozzád, te pedig fuldokolsz a röhögéstől és nem tudsz válaszolni
hát nálam szinte minden napos.Minden kis szar dologra be tudok flesselni aztán röhögök és utánnam a többi is:Dalig bírom abba hagyni,aztán ha sikerül mindig eszembe jut és kezdődik előről:Dpénteken pl egyik oszt társam olyat mondott hogy buszmegállómás,na hát erre úgy kajakra ment a röhögés és alig bírtam abbahagyni meg leírni amit mondtak:D
A másik meg mikor megállított a rendőr igazoltatni:Dtök f*szságokat kérdezett én meg alig bírtam ki röhögés nélkül:Dde a büntetést megkaptam ennek ellenére^^:D
Hajaj :D
Gimiben doga közben alap volt, de még egyetemen is. Úgy vizsgáztam pl. egy tárgyból, hogy egyszer sem voltam benn órán és nem is nagyon tanultam. Roppant viccesnek találtam a kérdéseket. A tanárnő meg is jegyezte, hogy milyen vidám vagyok - és hogy még az életben nem látott. Mondtam, hogy tudom, mert egyszer sem voltam benn órán. Na erre már a többiek is röhögtek. :D
Múlt héten egy komoly megrendelővel való megbeszélés közben tört rám. Mert egy légy volt benn az irodában és annyira viccesen röpködött összevissza. Szerencsére az ügyfélnek volt humorérzéke :D
Egyik ismerősömet egy temetés kellős közepén kapta el a röhögőgörcs...elég morbid, tudom :D
Nem közeli hozzátartozója volt a halott. Valahogy annyira groteszknek látta, hogy mindenki bőg körülötte, hogy elkapta a röhögés. Szerencsére vissza tudta tartani, amíg odaszaladt egy bokor aljához, hátat fordított a többi embernek, így ők csak azt látták hogy rázkódik a válla, mint az állat :D Így azt hitték, hogy a zokogás rázza XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!