Tört már rátok röhögőgörcs amikor nem szabadott volna nevetni, és nem tudtátok abbahagyni? :D
Pl. érettségin, feleléskor, vagy bárhol ahol nem illett/szabadott volna de valahogy megállíthatatlanul előtört vmi miatt :D Vag pl osztály/munkatársak/emberek előtt?
Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatban:D
Engem az egyik o.társam miatt kapott el a röhögőgörcs dolgozat közbe de ténylegesen szenvedtem hogy visszatartsam így is már kihallatszott:D xD
ahogy olvasom a leírtakat újra elkapott...
sokszor előfordul.. egyszer angol órán a tanárunk /hülye de nagyon nagyon hülye volt/ a kisujját mozgatta, és nekem, meg 2 barátnőmnek ez annyira tetszett, hogy fel is állította az egész osztályt miattunk, aztán a többieket leültette, mondta nekünk is, hogy üljünk le, de mi nem is hallottuk, annyira nevettünk, és nem tudta folytatni az órát miattunk XD
Általában én is minden nap égek emiatt xD Legutóbb infóórán kapott el egy nagyobb röhögőgörcs,(elősztorinak annyi, hogy van egy osztálytársam, akit "a háta mögött"{bár tud róla} bagolynak hívunk) mert kérdezte a tanár a barátnőmet, hogy mit írjon be a keresőbe, erre hirtelen megszólalt: bagoly! Én meg hirtelen elfeküdtem az asztalon, tök hangosan elkezdtem röhögni, meg a könnyem is folyt, szerencsére akkor már kicsengettek.
Meg angolon is volt egy, akkor szerencsére egy másik osztálytársam is röhögőgörcsöt kapott. Az angoltanárnőnek csak egy rossz szék jutott (banki teremben voltunk), és eléggé nyikorgott. Egyszer megnyikordul, valaki meg tök hangosan felkiált: Ez meg ki volt?! XD
Velem, főleg az utóbbi időben fordul elő...
Infó órán a barátnőm, mellet ülök, akivel iszonyat jókat lehet nevetni...Már az óra vége felé valamin elkezdtünk röhögni, én pedig, ahogy hátravetettem a fejem lefejeltem a főkapcsolót! Na, ettől még jobban szakadtam a nevetéstől és a meglepődött fejektől nem bírtam abbahagyni...
A következő helyzet is nagyon kínos volt!A nagymamámmal beszéltem telefonon és ő nem kezeli valami jól a mobilját, emiatt sokszor "belehallózik" a telefonba. A lényeg az, hogy vagy fél perce próbáltam kinyökögni a mondatot, mert folyton beleszólt, amikor elkapott egy iszonyatos röhögőgörcs és kénytelen voltam letenni.
ENgem is sokszor el kap, bár mostanában nem annyira, de a legutóbbi nagyon kínos volt.
Énekóra, mindenki egyedül énekel, mindenkit meghallgat a tanár. Aztán az egyik gyerek olyan halkan énekel, úgy hallatszik, mintha monotonon beszélne, és akkor még a tanár nem szól semmit, de én alig bírom visszatartani, aztán egy másik gyerek tőök hangosan, és tényleg úgy énekel, mintha monotonon "beszélne" na ott aztán tényléeg nagyon elkapott, nem bírtam visszatartani. Persze, tanári lebaszás, majd óra végén a többiek, MIT KELL NEVETNI? HE? XD Általában nem csak én szoktam nevetni, de a töbi "nevetős" gyerek épp ne volt órán :)
fizika órán
A tanár éppen próbálja bemutatni az elektromos töltéseket. Fog egy műanyag rudat, ami alapból úgy nézett ki, mint egy nemi szerv. Már ettől elkezdtem mosolyogni. Utána mondta, hogy most mindjárt megdörzsöli. :D "Legjobb, ha ezt a bőrt dörzsöljük rajta." és elkezdi dörzsölni "most ezt a másikat is, igenigen, gyere fiam fogd csak meg egy kicsit amíg ezt is megdorgálom. jó alaposan, most már elengedheted.." aztán egy fehér cuccot hozzáragasztott a rúd végére és ez ment 3/4 órán át X'D. A többivel ellentétben ez nem egy beszólás volt, ami folyton bevillant, hanem folyamatosan mondta, a teremből vörös arccal, összesírt szemmel mentem ki és le kellett ülnöm 10 percre, mert nem bírtam menni.
Másik egy videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!