Röhögőgörcs ellen valami ötlet?
Figyelt kérdés
Sűrűn kapok röhögőgörcsöt és ettől már szenvedek. Van valami ötlet a gátolására???2011. okt. 1. 21:29
1/6 anonim válasza:
nézz tükörbe, hátha rosszul leszel
2/6 anonim válasza:
valami terápia? ez már elég betegesnek hangzik:(
3/6 anonim válasza:
Próbáld visszatartani a lélegzeted.
Tudom, hogy az inkább csuklásnál jó, de végül is, ez is jórészt a rekeszizom görcsös rángatózásán alapul.
Nem tudok jobbat.
5/6 anonim válasza:
fogd be az orrod xD és akkor elmúlik de ha nagyon röhögsz vigyázz bedugul a füled jártam már úgy xD am én is sokat röhögök eléggé xD
6/6 anonim válasza:
Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok, már tettem is fel kérdést.
Nekem az szokott lenni, hogy egy teljesen kellemetlen helyzetben(pl. mikor nagy csönd van, de sok az ember) eszembe jut, hogy "fúú, milyen ciki lenne, ha most rám jönne". Ilyenkor 95%-ban tényleg rám jön. Először csak furcsán kuncogok, aztán kirobban belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!