Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg fogok bukni sok tantárgybo...

Meg fogok bukni sok tantárgybol, utálom a sulit ez jo ötlet?

Figyelt kérdés
nagyon sajnálom a szüleimet hogy ilyen gyerekük van mint én :( ők mindent megtesznek értem és nagyon szeretem őket.De sajnos az iskolát utálom tanulok hiába mindig rossz jegyet kapok. Azt gondoltam hogy elszökök valahova... ötlet?
2011. febr. 16. 06:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Attól mi lesz jobb?
2011. febr. 16. 06:56
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Semmi gond, hogy nem akarsz tanulni. Utcaseprő és vécépucoló mindig fog kelleni.
2011. febr. 16. 07:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Rossz ötlet, rettenetesen felzaklatod a szüleidet.

Van aki tud segíteni a tanulásban?

2011. febr. 16. 07:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van, tedd tönkre teljesen a szüleidet. Mindent megtesznek érted, és te így hálálod meg. Tanulj többet, ha elszöksz, mégis mire számítasz, miből fogsz élni?

Más helyeken ütik-verik a gyerekeket, éheznek, nálatok minden rendben az elmondásod szerint. Az iskolában pedig értékelik, ha valaki legalább megpróbál tanulni és viselkedni, szóval lássák rajtad, hogy tényleg akarod, nem csak linkeskedsz.

De hogy elszökni? Tudod, mit éreznének a szüleid? Összeomlanának az önvádtól és az aggodalomtól. Nem ezt érdemlik.

2011. febr. 16. 07:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A szökést nem ajánlom.Ha csak nincs valami tuti biztos terved,hogy hova menny.Nem jó,hidd el.Egyszer én is elakartam szökni,aztán elgondolkodtam azon,hogy mi lesz?Hogy lesz?Egyáltalán hova megyek?És hogy élem túl ha megeszem a maradék ételt is amit a táskámba raktam?Egyedül leszek,egy padon fogok aludni,büdös leszek mert nem tudok mosakodni,és ez még csak egy töredéke annak ami veled történhet.Majd anyukád a rendőrséggel fog kerestetni,benne leszel a tv-ben,és lassan már az összes embertől menekülni fogsz,hogy el ne kapjanak.Ki tudja?Aztán megtalálják a holttested valami bokorban,vagy mivel tél van,egy jégtömbben fognak rád találni.Ki tudja?Mindenesetre sokat fogsz szenvedni amíg meg nem halsz.Ha valami rokonodhoz mész,az sem túl jó ötlet,kétlem,hogy bármely rokonod ill.barátod örömmel befogadna a lakásába ha azzal jösz,hogy "Szia,megszöktem,nem lakhatnék nálad?" Ne várj olyan választ,hogy,"Hát persze,adok enni,használhatos a fürdőt,megosztom veled az ágyat is,és a csekély fizetésemből amiből még magamat sem tudom eltartani,rád is költök"Ha egyáltalán találsz olyan ismerőst akinek nincs családja és egyedül van,mert egy gyerekes családba elég nehéz becuccolni.A szüleid fájdalmáról ne is beszéljünk.Ne tedd.
2011. febr. 16. 07:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, ne magasztaljuk egekig a szülőket, hiszen valamit mégiscsak eltolhattak, ha most itt tartunk. Nem nemszeretnek, hanem nem jól szeretnek. Ennek ellenére tartom az első véleményem. Valahogy tanulj meg tanulni, mert soha semmire nem viszed, ha megtorpansz a sulinál.

Ennél csak nagyobb akadályokra számíthatsz a következő 60 évben. Fel a fejjel, és ne a menekülésen agyalj, hanem a megoldáson.

2011. febr. 16. 07:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha elszöksz valahová az min változtat? A szüleidet fogod ezzel bántani de ezt ők ugye nem érdemlik meg tőled. Nézz szembe a dolgokkal, nem kell mindenkinek diplomásnak lenni attól még értékes ember vagy, és a szüleid így is szeretnek. Próbálj meg jobban tanulni kicsit. Kérj segítséget olyantól aki jó tanuló.
2011. febr. 16. 07:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés:

Mit éreznél akkor, ha egy reggel arra ébrednél, hogy a szüleid szó nélkül leléptek, eltűntek, magasról leszarva, hogy veled mi lesz?

2011. febr. 16. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy kis ideig haragudni fognak , de ha elszöknél az sokkal nagyobb szomorúság lenne nekik , nem is beszélve arról hogy 2 napot adnék neked mielőtt visszamész

a jegyeken meg lehet javítani egy kis akarattal

2011. febr. 16. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!