Meg fogok bukni sok tantárgybol, utálom a sulit ez jo ötlet?
Figyelt kérdés
nagyon sajnálom a szüleimet hogy ilyen gyerekük van mint én :( ők mindent megtesznek értem és nagyon szeretem őket.De sajnos az iskolát utálom tanulok hiába mindig rossz jegyet kapok. Azt gondoltam hogy elszökök valahova... ötlet?2011. febr. 16. 06:35
11/15 anonim válasza:
Szigorúan az első kérdésedre válaszolva: nem, nem jó ötlet megbukni.:)
Ugye még otthon vagy!?
12/15 A kérdező kommentje:
igen egyébként 15 múltam
2011. febr. 16. 16:40
13/15 anonim válasza:
15 évesen én is ilyeneken gondolkodtam, most meg má röhögök rajta amikor anyám az egyeseimet számolja, ha nem szeretsz tanulni akkor vedd lazán az ilyen dolgokat, egyébként ha lazábban töltögeted a dogákat és nem a jegyeiden görcsölsz akkor jobb eredményeket tudsz elérni :)
14/15 a_maestro_főnök válasza:
én terveznék a helyedbe ha nagyon menni akarnék
nem lehetetlen az ilyet kivitelezni.
csak hát.. a családot fogod majd sajnálni mert az emberek nagyrésze képtelen arra hogy minden addigi támaszát elhagyja, és te is igy lennél.
..
nagyon sajnálja ám a szüleit a kérdező, már annyira hogy nem talált jobb megoldást.
.
-
ha mindenben támogatnak, akkorkeressetek uj sulit, uj tanárokat, magántanárokat, neked jót tenne egy kis levegőváltozás!!!
15/15 anonim válasza:
Meg fogsz bukni? Még május végig lazán össze tudsz szedni egy kettest mindenből!! Utálod a sulit? Ki nem? De muszáj tanulni, hogy legyen belőled vmi...És ha elszöksz attól jobb lesz valami is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!