Hol keressek nőt?
Figyelt kérdés
Magas és jó pasi vagyok a mamám szerint! (169 cm 117 kg - 42 év)
17-24 közötti csinos nők tetszenek. Mama azt mondja ide költözhetne hozzánk. Megtanítja főzni is ha alapból nem tud.
2023. júl. 28. 07:31
11/12 anonim válasza:
Nekem nagyon teccel! Mindenki aszondja én is olyan szép vagyok mint egy hercegnő! Szép formás 19 éves, 156 cm, 108 kg, hatalmas bulával és csecsekkel. És majdnem minden fogam megvan elöl is! És főzni is jól tudok, pörkült meg a kirántott hús a specialitásom, jó sok zsírban sütve! Egy ekkora ember mint te, biztosan így szeresse!
És van 3 csodaszép pulyám is, ők most még nevelőszülőknél, de a mamád is biztos örülne ha majd ők is odaköltöznének, és megtelne a kéró gyerekzsivajjal!
Lakatos Esmeralda Paulina
12/12 anonim válasza:
Én is anyámékkal élek 50 évesen, na és aztán!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!