Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam visszahódítani az exem, vagy keressek addig társat, amíg nem találok hasonlót, mint ő volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Közel 3 év együttlét után, (amiből 2 év együttélés volt), vége lett a kapcsolatunknak, ez volt tavaly szeptemberben. 9 hónapja nem vagyunk együtt, azóta 6 nővel volt kapcsolatom, főleg szexuális, de egyiket sem tudtam volna elképzelni magam mellé hosszabb távon. Egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy hiba volt szakítanunk, de nem bántunk jól a vége felé már egymással, mégis nekem a jó dolgok jutnak mindig eszembe, és hogy szívesen átélném ezeket újra vele. Lehet benne a rossz dolgok maradtak inkább meg, mert le vagyok tiltva mindenhonnan, viszont csak 1 utcányira költözött tőlem, mindennap látom vagy őt, vagy a kocsiját, és hiányzik. Nem tudom van-e valakije. Szerintetek mit csináljak?2023. jún. 11. 21:47
1/19 anonim válasza:
Engedd el. Biztos volt oka a szakításnak. Még tart a gyászidőszak, majd túllendülsz rajta. Lesz jobb ember az életedben, mindig van egy jobb, egy szebb, egy értékesebb, egy hozzád illőbb. Ha az előzővel szétmentetek felesleges visszasírni, nem lesz már úgysem semmi ugyanolyan. Ami miatt széthúztatok, az ugyanúgy visszafog mászni a kapcsolatba.
2/19 anonim válasza:
Volt már békülős próbálkozásotok? vagy ez az első lenne?
3/19 anonim válasza:
Túl hamar kezdtél új kapcsolatokba, pláne, hogy rögtön tartós partnert reméltél találni ezekből. Le kellett volna zárni, meggyászolni az előző kapcsolatot, ahogy az 1-es írta. Legyél egy ideig egyedül, ne hajszold a kapcsolatokat vagy max. tudatosan laza, szexkapcsolatokat keress csak, ne akarj komolyat, míg nem vagy túl rajta. Ilyenkor hajlamos az ember csak a szépre emlékezni (bár nem írsz semmit a szakítás okáról, ki kezdeményezte, voltak-e megoldási próbálkozások stb.), de gondolkodj el azon, hogy mi vezetett a kapcsolat megromlásához, hogy lehetőség szerint legközelebb ne kövesd/kövessétek el azokat újra.
4/19 A kérdező kommentje:
2. Hát végül is voltam vele is együtt pár alkalmat, de ő nem akarta újrakezdeni, én meg féltékeny típus vagyok, nem akartam hogy más megkörnyékezze vagy ilyesmi, lehet ezt túlzásba is vittem.
3. Nem is azzal a céllal jöttem össze újabb nőkkel, hogy hosszabb távra keressek, csak simán úgy, hogy majd alakul. Egyedül élek végül is, de a kalandok nem állnak messze tőlem, de azt érzem, ő vele volt a legjobb, és hiányzik. És nemcsak a szex, hanem minden más is.
2023. jún. 11. 22:18
5/19 anonim válasza:
Kérdező, ha egy férfi igazán szeret egy nőt, az rá sem tud nézni szakítás után másikra, ez a nagy harci helyzet. Nem hogy 6 emberrel szexkapcsolat:DD Ugye ezt te sem gondolod komolyan...
7/19 anonim válasza:
Csak azt hiszed hogy szereted de nem.
Ha szeretnéd a kapcsiban nem lettél volna gáz hogy lelépjen vagy szétmenjetek.
Igy meg illuziókat gyártasz es akarod rákivetíteni.
Javaslom másokon illuzionálj.
8/19 A kérdező kommentje:
5. Mert amúgy besavanyodva kéne ülnöm a 4 fal között, és mindennap sírjam tele a párnámat? Tudod hogy van ez, az első időkben a csajoknál rosszabb a helyzet, aztán egyre csak javul, nálunk meg fordítva. Először örülünk, hogy végre van egy kis szabadság, aztán meg egyre inkább azt érezzük, hogy hiányzik. Ez van nálam is. Amúgy meg tapasztalat szerzés céljából kezdtem csajozni, hogy ha lett volna alkalmas hosszútávra, akkor bevállaltam volna, de 6/0 az állás, és lehet pont ezért érzem úgy, hogy nem fogok még egy olyat találni, mint az exem. Akivel lehet voltak hullámvölgyek, de mégis hiányzik egyre jobban.
2023. jún. 11. 22:48
10/19 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. jún. 11. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!