Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megpróbáljam visszahódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam visszahódítani az exem, vagy keressek addig társat, amíg nem találok hasonlót, mint ő volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Közel 3 év együttlét után, (amiből 2 év együttélés volt), vége lett a kapcsolatunknak, ez volt tavaly szeptemberben. 9 hónapja nem vagyunk együtt, azóta 6 nővel volt kapcsolatom, főleg szexuális, de egyiket sem tudtam volna elképzelni magam mellé hosszabb távon. Egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy hiba volt szakítanunk, de nem bántunk jól a vége felé már egymással, mégis nekem a jó dolgok jutnak mindig eszembe, és hogy szívesen átélném ezeket újra vele. Lehet benne a rossz dolgok maradtak inkább meg, mert le vagyok tiltva mindenhonnan, viszont csak 1 utcányira költözött tőlem, mindennap látom vagy őt, vagy a kocsiját, és hiányzik. Nem tudom van-e valakije. Szerintetek mit csináljak?
2023. jún. 11. 21:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Illetve azt tudom, hogy az a hajó elment, az a kérdés, hogy felpattanjak-e egy másik hajóra, hogy utána menjek?:D
2023. jún. 11. 23:51
 12/19 anonim ***** válasza:
11 Keress másik hajót.
2023. jún. 11. 23:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Keresek, de mint írtam, eddig egyik se olyan, ami megfelelő lenne hosszú távra.
2023. jún. 11. 23:57
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
13 Nem is lesz.
2023. jún. 12. 00:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert?
2023. jún. 12. 00:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Olyan nem lesz de jobb igen.

Ne légy már te is retardált szerencsétlen, van belőlük elég.

2023. jún. 12. 05:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Legyen már annyi tartás és méltóság mindenkiben,hogy nem mászik vissza önként a langyos kaksis vödörbe!

Soha nem kezdtem újra senkivel,csak és kizárólag előnyöm lett ebből.Látom olyannál,akik pár év alatt többször szakította-újrakezdték,hogy mennyit ér az ilyen.Semmi tartás nincs ebben és a másik tudja,hogy bármit megtehet,úgyis visszajön aki elment.

Ex nem véletlen ex, ha fél óra után,ha két év után hiányzik.

Nem szabad visszamenni.

2023. jún. 12. 05:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lehetőség se! Nagypn nem állsz készen most semmilyen kapcsolatra se. Se az exedet, se hozzá hasonlót ne keress. Gyászold meg ezt a megszakadt köteléket, és lépj tovább.

Csak ez után leszel kész egy újabb komoly kapcsolatra.

2023. jún. 12. 06:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mégis azt mondom, lépj tovább. Olyan mint ő nem lesz, de vele sem lesz már soha ugyanolyan. Én sem tudtam még elengedni, de ezt tudatosítottam magamban.
2023. jún. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!