Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítottátok vissza az exeteket?
Ez igaz, nincs olyan vissza. Az elmúlt, és erőltetett, és sokszor kétségbeesett döntés, hogy próbáljuk meg az exünket...igen mert az a könnyebbik lépés, könnyebb mint találni mást és megismerni...
ahogy #1 is mondja, ha nem érzelmi gondok miatt történt az elválás, hanem más munka más város..vagy fiatalok..akkor eljöhet az idő, mikor már rendeződött mind a 2 félnek az élete, és akkor már lehet tervezni egy közös életet.
Úgy, hogy a csávó, akiért elhagyott, rosszul bánt vele. Én meg visszafogadtam.
Tulajdonképpen ő hódított vissza engem.
(Ezzel a nővel azóta már nem vagyok együtt)
Ő hódított engem vissza azzal hogy hónapokig zaklatott vagy 5 embert maga mellé állítva győzködött hogy adjak neki egy új esélyt, tanult a hibából minden más lesz. beadtam a derekam,annyi erőfeszítést tett bele, hogy megsajnáltam, elgondolkodtam.
Fun fact: Semmi se lett más,2 hónap múlva ugyanúgy bedöglött az egész, meg is csalt 😂
Amit a 6. írt. Már a kapcsolatunkban nagyon fontossá váltunk egymás számára annyira, hogy később másokkal nem tudtunk kialakítani hasonlót, ezért végig hiányérzetünk volt a külön töltött idő alatt.
Nem volt egyszerű újrakezdeni, végig kellett beszélnünk az összes régi sérelmet és fájdalmat, ami miatt végül szétmentünk (megcsalás nem volt, inkább csak elhanyagoltuk egymást a végén a saját szorongásaink miatt). Amikor túl voltunk már sok-sok fájdalmas beszélgetésen és le tudtuk tenni a múltat, akkor feljöttek a régi kellemes érzések és újra egymásra találtunk, talán még mélyebben, mint régen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!