Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfiként 265 ezer nettó jövedelemmel leírhatom magam. Ne is próbáljam keresni barátnőt? Keressek jobb munkát, ha barátnőt szeretnék vagy valaki ezt elfogadja?
Hát ne nagyon reménykedj, maximum falun, Borsod megyében, ahol még ennél is rosszabbak az átlagos keresetek.
Mindenhol máshol csak kinevetnek vagy szánakoznak majd rajtad az emberek. A gyakorikérdéseken főleg, ahol sokaknak az óradíja több, mint a fizetésed. Legalábbis, bevallás alapján...
Én elfogadnám,a kérdés az hogy te el tudnál-e fogadni barátnőként egy öregecskedő transzit.
Józsi bácsi 64F
8. Előítélet lvl 9000.
És utának mentek sírni, hogy a nőkkel miért előítéletetek az incelek. Hát ezért!
Ne haragudj, de már egy évtizede biztos a munkaerő piacon vagy. Eddig miért nem kerestél jobb munkát? Miért nem tanultál, képezted magad át, ha ez kell hozzá?
Számomra ez a mentalitás lelombozó, amikor nem fiatal felnőtt férfiak nem valami felelősek az anyagiakkal kapcsolatban, vagy nincsenek terveik a jövőre nézve.
Valaki biztos elfogadja, aki hasonlóan nem tör nagyobb babérokra.
Én nem ilyen vagyok, én güriztem a jó munkahelyért, fizetésért, szóval hasonló mentalitású férfi fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!