Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves férfiként 265 ezer nettó jövedelemmel leírhatom magam. Ne is próbáljam keresni barátnőt? Keressek jobb munkát, ha barátnőt szeretnék vagy valaki ezt elfogadja?
Ne haragudj, de már egy évtizede biztos a munkaerő piacon vagy. Eddig miért nem kerestél jobb munkát? Miért nem tanultál, képezted magad át, ha ez kell hozzá?
Két diplomám van mesterdiplomám is de amit csinálok az olyan terület ahol ennyi a jövedelem...ez egy hivatás..
11.
Ej-ej, miért nem vagy te is "ingatlanos" vagy "IT szakember", mint az itteni válaszolók? Akkor aztán óradíjad volna a 265 ezer, "hát le se hajolnál ennyiért!"
Te kérdezted, hogy "keressek jobb munkát?". Ha neked ez hivatás és csak ezt szereted, és jó vagy benne, és jól érzed magad benne, és elégedett vagy, akkor ne keress, akkor valaki vonzódni fog hozzád így, ezért a hozzáállásért.
De valamiért mégis dilemmázol.
Magamból indulok ki. A létbizonytalanság, hónapról hónapra való élés megterhelő pszichésen. És nem arra gondolok itt, hogy azért keress sokkal többet, hogy lehessen nagy lábon élni, hanem pl. ha havi szinten magánorvosi ellátásokra kell járni bármilyen okból, ne okozzon gondot. Vagy ha valami hirtelen kiadásod keletkezik, meg se kottyanjon. Én is kerestem kb. ennyi, majd több mint a kétszeresét, és olyan nagy biztonságérzetet, nyugalmat ad ez a változás - úgy, hogy szeretem is a munkám. Kérdés, hogy neked ez megérő e, vagy most érzed a helyeden magad szakmailag?
Néha az életben egyszerűen nem tudsz mindent elérni, amit szeretnél, úgy, hogy ennyit keresel, és döntened kell, mi a fontosabb számodra. Pl. szeretnél gyereket vállalni? És mennyit szeretnél rá fordítani... Te döntésed.
14.
Mondjuk egy jobb munkahelyen alap, hogy a béren kívüli juttatások között legyen valamilyen magánklinika lehetősége is, így nem kell rá spórolgatni. Nálunk van, és iszonyú jó. Ha bármi gond van, szinte másnap már lehet menni és "ingyen". És nem lepusztult '70-es évekbeli magyar kórház szintű, hála a jó égnek.
15. A felső 10000nek talán alap, de ~10millióan élünk itt Magyarországon.
De tudom, neked pesten a jó melóddal, az elefántcsonttornyodból, a magyar valóság teljesen mindegy.
Én 20-as éveim elején járok, és túlórás hónapban nagyjából a kétszeresét keresem.
Annak függvényében fogadnék el egy férfit ennyi pénzzel, hogy mivel foglalkozik. Orvos, tanár, kutató, mentős, tűzoltó, szociális munkás stb? Akkor azt jelenti, hogy bátor volt, kiállt a tervei mellett, és a nyomorgás ellenére is a hivatását választotta. Tisztelem ezeket az embereket és minden probléma nélkül összejönnék egy ilyen férfival. (Nyilván akkor, ha amúgy is passzolunk.)
Ha viszont azért keres ennyit, mert ostoba vagy lusta volt a tanuláshoz és/vagy az értelmes munkához, illetve képtelen fejleszteni magát, változtatni és döntéseket hozni... Szóval, ha abban a tipikusan magyar "jóvanazúgy" szocnyomorban tengődik, akkor esélye se lenne nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!