11/27 anonim válasza:
Én jobban szeretem aranypénzel lefizetni a révészt hogy vigyen át a túloldalra
12/27 anonim válasza:
Egyik sem.
Maga az ördög jön érted és visz le.
Majd magad is megtapasztalod, mert amit te humornak nevezel, azon sírva fakad, nem pedig nevetésre.
13/27 anonim válasza:
12: nem hittem volna hogy az ördög ennyire nyámnyila
14/27 anonim válasza:
Egyik sem. A templomi eskuvon elhangzott igen vezet oda (ha egy depis nonek mondod ki).
15/27 A kérdező kommentje:
#14 haha ez vicces 😂
#12 aztán el ne rabolja az ördög a lelkedet, mondjuk neked lehet nincs mit elrabolni
2022. jan. 22. 17:18
16/27 anonim válasza:
A pók olba pókháló vezet az út.
17/27 anonim válasza:
Azért ha valahol bandukolsz és azt veszed észre, hogy kezdenek szaporodni a kénkövet, meg a jókora üstöket áruló üzletek, akkor már gyanakodhatsz egy kicsit.
18/27 anonim válasza:
Ha nagyon sietsz, akkor menj gyalog. Ha ráérsz, szállj vonatra.
19/27 anonim válasza:
Ma már földszintes poklok vannak.Haladj a korral.Úgyhogy szépen besétálsz,regisztrálsz,felvesznek a rendszerbe,majd kiderül,melyik csoportba kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!