Martin32599 kérdése:
Hogyan szüljek pénzt?
Figyelt kérdés
nincs pénz és kéne de azt mondták ,hogy szüljek de nem tudom hogy kell valaki tudna segíteni?2021. szept. 24. 19:49
1/5 anonim válasza:
Én egy nemváltó műtéttel kezdenék a helyedben, aztán megpróbálnám lecsspni Mészárost Várkonyi kezéről.
2/5 anonim válasza:
Én a barátod vagyok, adok. Mondjuk úgy havonta 100 forintot. Tudom, hogy nem sok, de csak ennyit sikerült kiszedni az ATM-ből. Nagyon sajnálom testvírem. Legközelebb letakarom a kamerát
3/5 anonim válasza:
Buta volt aki ezt mondta neked. A pénzt nem lehet szülni. Mindenki tudja, hogy a pénz fán terem és le kell szüretelni. Szerezzél pénzmagot, ültesd el és majd kinő belőle a pénzfa.
4/5 anonim válasza:
Császármetszéssel. Amikor a gazdag császárnak elvágják a torkát, mert ugye a bõre alatt is pénz van. De lehet, hogy a császárzsemlére gondoltak, és abban van a guba, csak félbe kell vágni.
5/5 anonim válasza:
figyelj, híjjad fe óbánt, azt kéjjed meg, hogy adjún má' egy kövősőt! Nekem má' fő' se vőszi a telót. Ekkóra faszt. El ső hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!