Jelen helyzetben hogy kivitelezhető hogy ne a körzeti kórházba szüljek?
Figyelt kérdés
Nagyon az elején vagyok, de nagyon foglalkoztat mert nem szeretnék a körzeti kórhàzban szülni.
Első gyermekemet is egy fővárosi állami kórházban hoztam világra fogadott orvossal!
De azóta vàltozott ez, jelenleg mit tudni? Hogy lehet máshol szülni?
2021. júl. 24. 22:30
1/5 anonim válasza:
Van amelyik orvos vállal még szülést. Nézz utána, hogy melyiket lehet felfogadni. Általában azokat, akiknek van magánrendelése is. Én májusban szültem fogadott orvossal, nálam is az volt a cél, hogy kikerüljem a körzeti kórházat.
2/5 anonim válasza:
Nem igazán, májushoz képest is szigorítottak. Maximum úgy ha 3 perces fájásokkal beesel a kórházba, akkor nem küldhetnek már el, de ha ennél ritkábbak van esély hogy elküldenek. Valamint ne mentőt hívj mert az csak a körzetibe visz.
3/5 anonim válasza:
Ha van kinézett kórház, ahol szülni szeretnél, és egy ott dolgozó orvos gondozza a terhességed, magánrendelésén akár, akkor szülhetsz abban a kórházban, csak az orvos nem lehet bent a szülésnél, kivéve, ha épp ügyel.
4/5 anonim válasza:
3as, és ezt milyen alapon gondolod? A kórháznak semmi köze ahhoz hogy az adott doki kit gondoz magánrendelésen.
5/5 anonim válasza:
3-asnak van igaza. Ugyanebben a szituban vagyok. Vidéki kórházhoz tartozom, de a SOTE I-en szülök. Magán úton fogad a dokim, a SOTE pedig fogad az alapján, hogy Ő az orvosom és ott dolgozik. A papírt vinnem kell, amit a magánrendelésen kapok, a szülést nem Ő vezeti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!