A 39. hétben járok, azt mondta az orvosom, hogy ne lépcsőzzek. De olyan házban lakom, ahol ez kivitelezhetetlen. Beindíthatja a szülést a sok lépcsőzés és ha egy kicsit többet dolgozom?
Lépcsőzés közben a baba feje ékelődhet befelé, és elindulhat lefelé. Már csak a gravitáció okán is.
Igen, gyorsíthat a dolgon, de hangsúlyozottan ott az a hat... Én a negyediken lakom, lift nélkül, de 10 napot késett a manó.
A harmadiknak! Az első vagyok. Ne ijesztgesd szegényt!
Nem fog a nyakára tekeredni. Az nst-n pl ha alszik a baba, lépcsőztetni szoktak.
Nekem 36 hetesen farfekvéses volt a babám, császározni akartak, én meg nem szerettem volna.
Mondták sétáljak lépcsőzzek sokat.Ezt is tettem és a következő héten megfordult.
A 39. héten meg is született.
Ami számomra ebből következik, hogy hamarabb születhet meg esetleg.De ez a 39. héten már nem jelent gondot.
Elvileg a séta és a lépcsőzés beindíthatja a szülést azáltal, hogy a baba és a víz súlya nyomja a méhszájat és ezáltal az nyílhat. Ezért szokták javasolni szülés beindításra, de a gyakorlatban ez vagy megtörténik, vagy nem...
39 hetesen már nem kell aggódni ilyesmi miatt, akár már jöhetne is a babád, szerintem ha jönni fog, akkor az nem emiatt lesz!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!