Kivitelezhető, hogy csak a születésekor tudjuk meg a nemét?
Arra gondolok, hogy az UH-n nem fogom én is esetleg egyértelműen látni, hogy fiú vagy lány? Vagy ne nézzem meg majd az UH-kon?
Tetszik az ötlet, hogy meglepetés legyen és csak a születésekor tudjuk meg.. :) Vagy szerintetek ez rossz ötlet?
Igen.
Megkéred az orvost, hogy ne mondja meg neked az UH v izságlat ilyen eredményét, csak azt, hogy szépen fejlődik-e, egészséges-e, hány cm, hány dkg., stb.
A nemét nem.
Nem vitatkozni akarok, csak mivel kérdezted, rossz ötlet-e, ezért írom le a véleményemet.
Szóval ezt a meglepetés dolgot én azért nem értem, mert nem jobb az, ha már előre tudod, fiút vagy lányt vársz, és eszerint gondolsz rá illetve várod őt?
Azt nem mondom, hogy rossz ötlet, csak nem értem, miért jó az utolsó pillanatig várni ezzel. Én mondjuk ki sem bírtam volna, de nyilván nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!