Kivitelezheto, hogy "csak" atrendezödjenek a kilok rajtam? Ki az aki szinten sok plusz kilokkal indult
Figyelt kérdés
... neki a 9 honapos utnak, es sikerült (!) plusz kilok felszedese nelkül, de a babajukat nem veszelyeztetve vegigcsinalniuk... atrendezödjenek a Remelem lesznek ilyen jellegu siker storyk is! :)
Aki dagi, az megerti a kerdesem lenyeget.
2008. dec. 18. 12:12
1/6 anonim válasza:
szia,
Általában azt javasolja a védőnő, hogy tészta, fehérkenyér, cukor tiltólistás, néha egy két hari, ha nem bírod nem árt, de ezeket kerülni kell.
És így állítólag el lehet kerülni a felesleget.
Mondjuk én iszonyat rá vagyok kattanva a vajas zsemlére paprikával, úgyhogy én nem tudom ezt tartani..:))
2/6 anonim válasza:
a molettek kevesebbet szoktak hizni terhesség alatt, mint a vékonyabbak. sőt, van aki fogy is. legalábbis a környezetemben én ezt tapasztaltam.
3/6 anonim válasza:
En sajna 82 kg-val indultam neki, ami ugy 6-7 kg-val tobb, mint nálam a normális. Sajna, én eléggé felszedtem, 25kg-t biztosan. Hozzá kell tennem, egy percig sem voltam rosszul, és nem igazán figyeltem magamra ugy a terhesség feléig, oriási étvágyam volt és ettem is. Késobb már hiába figyeltem. Nálam tehát ez volt a gond, és egy kis genetika - a családban általában sokat felszednek, én abban vagyok kivétel, hogy nagyon nehezen megy le. Komoly baj nem lett belole, magas volt ugyan a vérnyomásom, de ez "vékonyakkal" is elofordul, csak nagyon rossz volt a tudat meg egyáltalán mozogni. Ugyhogy megfogadtam, legkozelebb jobban vigyázok. Nem feltétlenul kell, hogy így legyél, csak azért írom, hogy lásd, ilyen is van, és bár diátázni nem szabad, érdemes figyelni nem csak arra, mennyit eszel, de arra is, mit. Ahogy az elso valaszado is irta. Ismerek olyan anyukát, akin szintén jo kis felesleg volt, de o az elso honapokban olyan rosszul volt, hogy fogyott vagy 5 kg-t.
4/6 anonim válasza:
Én 160 cm-hez 79 kg-val indultam. Mivel terhességi cukor alakult ki nálam, diétáztam (dietetikussal egyeztetve). Szülés után 68 kg voltam, és lassan 5 hónapja tartom. Ha már nem kizárólag szoptatok, azt hiszem, újrakezdem a diétát, mert nagyon bejött, a fiam pedig gyönyörű, és egészséges. Alapvetően napi 160 gramm szénhidrátot ehettem (cukrot, tésztákat, kenyeret, krumplit minimálisra szorítani, vagy kerülni, a zsíros dolgokat is). Be lehet tartani, inkább életmódváltás, mint fogyókúra.
5/6 anonim válasza:
én 94 kg-mal estem teherbe, a rosszullétek miatt 86-tal mentem szülni és 81 kg voltam szülés után. Bár a 9 hónap alatt végig nem volt étvágyam, tehát nem diéta vagy fogyókúra miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a valaszokat mindenkitol! :) Egyenlore az örökös emelygeseimtol nincs nagy etvagyam, de mar arra is gondoltam, hogy talan "pszichesen" idezem elö ezt az allapotot, mert annyira felek... Hosszu sorokat irhatnek az eletemben kiprobalt fogyokurakrol es azok eredmenyerol (eredmenytelensegerol), a jo-jo efektusrol, na meg hogy amikor az elso gyermekemet vartam, akkor mennyire buta modon "felzabaltam" mindent. Ennek eredmenye volt a közel plusz harminc kilo, amely nagy resze meg mindig "ragaszkodik" hozzam. Hat ezert kerdeztem, hogy erot meritsek a ti tapasztalataitokbol. :)
2008. dec. 22. 08:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!