Mennyire kivitelezhető, ha párom majd GYES alatt nem akar dolgozni?
Napokban állt előt ezzel, kissé meglepett, de elgondolkodtam. Havi nettóm 400, van egy 95ezres lakáshitelünk. Kiszámoltam, hogy kijönnénk belőle, de ha probléma adódik, pl. elvesztem az állásom ki tudja, akkor nem lesz tartalékunk. Rizikósnak érzem.
Van valaki, akik ezt már megcsinálták? Miből faragták le a költségeket, ha le kellett?
Ezt nektek kell tudni, hogy nálatok mennyire kivitelezhető.
Mivel kételkedsz, hogy elég lesz-e a te fizetésed, valószínűleg nálatok nem az.
Ferjem 300at keres. 50 a hitel, 50 a rezsi, navnak fizetünk egyéb okokból 50ezret. 2 autót tartunk fenn, naponta főzök. Emellett a lakást is apránként újítgatjuk.
Fiunk 2éves elmúlt, én itthon vagyok vele gyesen. Nem is tervezek visszamenni dolgozni, 15hetes terhes vagyok.
Nem aztmondom hogy felvet a pénz minket, de amire kell, arra van...
Mi az, hogy GYES alatt? Tehát otthon van a mindjárt 2 éves gyerekkel, lejár a GYED és gyesen akar maradni? Vagy terhes és semmi mást nem fog kapni, csak GYES-t?
Első esetben beszéljétek át, higy érti-e a kockázatokat. Második esetben nem tudsz mit csinálni, valakinek otthon kell lenni a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!