Mennyire kivitelezhető, ha párom majd GYES alatt nem akar dolgozni?
Napokban állt előt ezzel, kissé meglepett, de elgondolkodtam. Havi nettóm 400, van egy 95ezres lakáshitelünk. Kiszámoltam, hogy kijönnénk belőle, de ha probléma adódik, pl. elvesztem az állásom ki tudja, akkor nem lesz tartalékunk. Rizikósnak érzem.
Van valaki, akik ezt már megcsinálták? Miből faragták le a költségeket, ha le kellett?
Kérdező!
Nem Budapest, az tény. Agárd, ami Budapest elővárosa kb (főleg nyáron, árakban)...
8!
Ez egy bonyolult dolog, nem tudok táppénzre menni... de majd októbertől gyedre jogosult leszek.
Ha én várnám a gyereked tuti nem veled nevelném fel... ilyen hozzáállással.... nagyon gáz...
Biztos nem maradsz otthon...
19, tárgy nem volt a mondatodban, de ha a fizetésre gonndolsz, 400-nál sokkal több a bevételem nekem is, és a feleségemnek is, emellett egyikünknek sem derogált otthon maradni a saját gyerekünkkel.
Nem voltunk rászorulva soha, de lesült volna a bőr a képemről, ha el kellett volna küldenem kisgyerek mellett a feleségemet dolgozni, de azért pökhendien kijelentettem volna, hogy én biztosan nem maradok otthon.
Látom, érzékenyen értintett, kérdező, elmondom, annyi szabadidőm van, amennyit akarok, mert vállalkozó vagyok és magamnak osztom be. Egyébként a feleségemnek is van vállalkozása, és mellette tanácsadóként bedolgozik a régi cégénél.
"Egyébként ezen a kérdésen egy férfi soha nem háborodna fel" - dehogynem, aki szereti a gyerekét és tiszteli a feleségét, felháborodik. Persze, ha nektek így megfelel, mit bánom én.
Visszatérve a pénzkeresés dologra, inkább neked kéne kicsit jobban összeszedni magad így 15:52-kor, mert kettőnk közül nem az én családomnak vannak anyagi problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!