Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyire kivitelezhető, ha...

Mennyire kivitelezhető, ha párom majd GYES alatt nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Napokban állt előt ezzel, kissé meglepett, de elgondolkodtam. Havi nettóm 400, van egy 95ezres lakáshitelünk. Kiszámoltam, hogy kijönnénk belőle, de ha probléma adódik, pl. elvesztem az állásom ki tudja, akkor nem lesz tartalékunk. Rizikósnak érzem.

Van valaki, akik ezt már megcsinálták? Miből faragták le a költségeket, ha le kellett?

2021. ápr. 15. 16:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
5%
Miért van ebben a témakörben ennyi troll? Menjetek már máshova
2021. ápr. 16. 16:20
 22/30 A kérdező kommentje:
22 már én is rájöttem, hogy ez egy erőteljesen női / kismama fórum, ahol értelmes választ kapni nem lehet, csak otthon babázgató és lefrusztrált nők okos véleményeit olvasni a munkáról, amihez közük nem volt soha. A nekik nem tetsző válaszokat töröltetik azonnal, ahogyan a korábbi hozzászólásom is eltűnt. Ebből is látszik, hogy az igazság fáj, meg úgy általában a szerencsétlen életük, amiről kizárólag ők tehetnek. Csak a férjeiket sajnálom.
2021. ápr. 16. 16:28
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne a te nődből indulj ki, nem mindenki frusztrált és nem mindenki a semmire szült. Sajnáld inkább magad, amiért nem tudod eltartani a családodat és a szerinted semmirevaló kismamafórumra kell jönnöd pénzügyi tanácsért.
2021. ápr. 16. 16:39
 24/30 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, te csak féltékeny vagy, amiért néhány nő többre vitte a feleségednél, de még nálad is. A férjekről nem is beszélve. Sok helyen nem kérdés, hogy anyuka otthon maradhat-e gyesen.

Amúgy olyan rosszindulatú vagy, hogy sajnálom a gyerekedet.

2021. ápr. 16. 16:53
 25/30 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan a kérdező legutóbbi hozzászólását törölték az adminok, de leírom ​csak a hovatartás végett, hogy azt írta: kösse fel magát az egyik válaszoló a gyerekével együtt. Ennyit a kérdezőről.
2021. ápr. 16. 18:06
 26/30 anonim ***** válasza:
96%
Hogy mit írt?! Jó ég...
2021. ápr. 16. 20:42
 27/30 anonim ***** válasza:
96%
27, ez van, ha megpiszkálod egy önbizalomhiányos szerencsétlen soviniszta egóját.
2021. ápr. 18. 15:58
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

Jol teszi a feleseged, mit gondoltal majd par honapos babat bedobjatok a bolcsibe? Anyja mellett a helye! Te meg emeld fel a segged es indulj dolgozni ha mar gyereket tudtal csinalni azt senki nem mondta hogy a te dolgod eltartani oket??

Majd megy a feleseged dolgozni ha nagyobb a gyerek nem kisbaba!

2021. ápr. 20. 11:27
 29/30 anonim ***** válasza:
95%
Amugy meg annyi eszetek nincs felnott letetekre hogy ezeket megbeszeljetek jo elore! De ba...ni volt eszetek az a lenyeg😆😆
2021. ápr. 20. 11:28
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek mozdonyvezető,elég jól keres,kb 1 éve végezte el,előtte tolatásvezető,váltókezelő volt,mikor az első gyermekünk született

De ő kérte,hogy maradjak itthon,hogy rendezzem a gyermeket,oviba szokatás,majd amikor betegeskedett, jó volt,hogy otthon tudtam lenni,és nem a munkahelyről kellett szabira mennem

Nincs hitelünk,de ha lett volna,szerintem akkor is maradtam volna itthon,a gyermek az első

Az első gyermekkel ugye végig itthon voltam,majd a gyes lejárta elött jött a 2. baba

Vele vagyok itthon gyeden, 3 hónap múlva lejár, de jön a 3. baba

Vele is végig itthon leszek

Kaját 1 hónapra előre mindent eltervezek,és meg veszünk mindent előre,igy nincs felesleges pénzköltés

Igy tudunk spórolni,mindent tudatosan eltervezünk

Igen,van olyan nap,hogy este pizzázunk,vagy egy gyros,de mi tényleg a kajával tudunk a legtöbbet spórolni

Gyerekeknek általában internetről rendelek ruhát, mint pl.Sinsay,pepco,esetleg H&M ha van akció

A pelust is akciósan szoktam megvenni,felesleges dolgokat nem szoktam venni

De a gyerekeknek a fejlesztő játékokból(Fisher Price),könyvekből,mindenből a legjobbat vettem,igy amivel az első gyermek játszott,jó a 2. Gyermeknek,mert nem tudta tönkre tenni

Persze,ha látom,megunja,veszek neki plusz játékot

Ugyanigy a ruhák,ami szép állapotban maradtak,használta a 2.gyermek is,de kapott persze újakat is

2 lányom van,és most ha minden igaz,kisfiúnk lesz

És még igy is pluszba jövünk ki hónap végén

Most jobb a fizuja,de amikor kevesebbet kapott,akkor is meg lehet oldani,hogy mindenkinek jó legyen

Egy férfi,egy apuka,tényleg nehezebben tud itthon maradni,a férjem imádja a munkáját,ezért nem kell megszólni,ritka ha az apuka marad otthon

Szóval kedves kérdező,én tényleg csak ezt tudom ajánlani,ami nekünk bevált

Nem éhezünk,ne hogy valaki félre értse

Heti 2-3 alkalommal leves van,plusz tészta féle,vagy gordon,rakott karfiol,sertéstokány,sertés dubarry módra

2 alkalommal főzelék,húsi

Finomfőzelék,karalábéfőzelék,tök,

karalábé,borsó,sárgaborsó,

cukkinifőzelék

1 héten egyszer a gyerekek miatt halat készítek,mert szeretik,de nagyon változatosan eszünk

(Szakács vagyok-de ezt bárki előre meg tudja tervezni)

A neten vannak heti bontásban ételtervezők,szivből ajánlom

Remélem tudtam segíteni

2021. ápr. 22. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!