Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tuttok é falusiosan?

Tuttok é falusiosan?

Figyelt kérdés
Én falura kőtöztem, de nagyon jó érzem itt magamot!

2021. jan. 5. 04:44
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/263 Wadmalac ***** válasza:
50%

Igen jó gondolkodás, sajna az ín idei nyaram arra nem elíg, hogy kifújjam az orromat.

- rossebette benzinzabáló hatóságos engedíje, mer nekem szóra nem hiszik el, hogy jó jaz így, meg is szagolgatják jó pénzér, hogy alkalmas é arra, amire nekem alkalmas. Na ezeknek puccosra köll buzeráni a vasat, hogy rábólincsanak oszt az nem két lyukas garas.

Meg nekem is bele kell izzadnom némi időt, mer amit otthun meg tudok barkácsóni, arra nem adom ki a napi betevőt.

- belekezdtem ebbe a háromdimenzinyós háztáji műanyag nyomkodásba, mert elíg jó fial, oszt elíg sokat kő vele szöszmötőni, hogy ne a Riska trágyakupaca gyüjjön ki a masinériábúl.

- jóanyám vasszamara kicsit kehes, na aztat szít köll löttyentenöm porcikáira és snájdig újat fabrikáni bölűle.

- ott a kert, kaszáni, szüretőni, lekvárt, pájinkát csinyáni...

Én biza nem sokat fogom a lábamat lógázni.

2021. jún. 17. 10:35
 192/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Hajja kend osztha nemtitok, mijjen jellegű bádogszekért abajgat?

Merha szükségit érzi átküldöm a Jancsisógort. Ű asztán ojjan mértékbe ösmeri a járgányokat hoccsakna. Méga tisztelendő úr rondaződ zaporozsecét is betutta indítni. Pedig az utójjára a nagyárvízkor vót az uccán a sajáterejibűl. Azmeg még 92-be történt. Akkor megnedvesedett oszt azótse mozdult. Eza fránya sógor meg adigadig abajgatta, hogy lelket vert az orosz vasba.

Mondgyuk fistelgett mint a hajderménkű meg köpött-pufogott, de csakelment vele a korcsmáig.

(najó hazafele mán lóval húzták)

Szóval sokmindenhez ért, a küszöbrozsdát úgyel simíccsa modelgipszel, tánméga mikelandzseló se tunná. Aztán másnap rámegy a néném hoszúszárú meszelőjével, oszt mintha bóti kocsi lenne. Szóval szójjon, mer kűdök segíccséget jószívvel. Merezek a kápéem elvtársak............. na haggyuk. :(

2021. jún. 17. 11:54
 193/263 Wadmalac ***** válasza:
92%

Ebbizony egy erzedfordulós spanyol taliga, szejat kordóba kombi.

Nincs ezen luk rohadva sehun, de az alja azé színre má oda hajaz. Alá köll pingálni, hogy az inspekcijós uraknak ne szúrja a szömit.

Meg azér van ezaz rajta még, amire lehet, hogy bajuszpördísbe kezdenínek.

2021. jún. 17. 13:01
 194/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Ezexerint akad a járművön némi individujalista jelleggel bíró átalakítás? ;)

Jááj hát aztat nagyon szeressék ezeka papírmojok.

Mer nékik csakaza elfogadható ami "gyári".

Eccer méga 80-as esztendők elejín lefujtam a ráfokat fehírre, a kocsi színnyével megegyezőre. Merazúgy teccet nékem. Hát nem átallotta a műszaki vizsga alkalmával aszondani a KPM-es hatósgi embör, hogy ne bohóckoggyak, meregy tisztességes pléhfelni csakis ezüst lehet.

Hát kilátottmá ijjen ferdeízlésű emberformát?

Hát csak ügyessen csavarja szót, oszt hátha átalltojja valahogy azon a műszaki exámenen. Sok szerencsít, meg stabil idegrencert kívánok.

2021. jún. 17. 22:41
 195/263 Wadmalac ***** válasza:
92%

Hát, el köll ismernyi, van némi belenyúkálásom itt-ott.

Példának okádék a kisképernyűs tévé, hogy lássam, hová megyek rákmódra.

Mert ez az istenadta kombi, fűleg azzal a nyáron agyonáldott fekete ablakfólijával igencsak letakarja a saját seggit.

Oszt lehet, hogy az a bajuszpödrős inspekcijós nem szeresse, ha én jobban kilátok hátra, mint gyári vasbú.

2021. jún. 18. 07:41
 196/263 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa embörök ezek!

Plédájul ami nékem jóméretű kézreálló kormánykerík, az szerinte "kicsi".

Ha aszondom kellemetes hangú kipuffogó, arra azaválasz hogy "hangos".

A két első ülés nékem kényelmes, erre megcsak annyitszól hogy "nemgyári".

Eccer télen vittem vizsgázni, oszt mán fentvót az újgumi.

Látom közelít az okosembör oszt vizslassa erősen nagyrücskös hóravaló Hakkapeliittát.

Aszöngya: nofene, ezmeg mijen gumi???

Válaszolok néki tisztességel, hogy: e-bijony fekete(merhogy ténlegaz)

Hát, onnan nemvót több kérdésje. :D

Szóval nehéz velük az élet.

2021. jún. 18. 13:54
 197/263 A kérdező kommentje:
Jójestét+
2021. jún. 18. 20:19
 198/263 A kérdező kommentje:
Jóreggelt!
2021. jún. 19. 04:18
 199/263 A kérdező kommentje:

Jóestét má!

Vón valaki?

2021. okt. 28. 00:32
 200/263 A kérdező kommentje:
Pájinkás jó reggelt!
2021. okt. 28. 05:27
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!