Tuttok é falusiosan?
Igen jó gondolkodás, sajna az ín idei nyaram arra nem elíg, hogy kifújjam az orromat.
- rossebette benzinzabáló hatóságos engedíje, mer nekem szóra nem hiszik el, hogy jó jaz így, meg is szagolgatják jó pénzér, hogy alkalmas é arra, amire nekem alkalmas. Na ezeknek puccosra köll buzeráni a vasat, hogy rábólincsanak oszt az nem két lyukas garas.
Meg nekem is bele kell izzadnom némi időt, mer amit otthun meg tudok barkácsóni, arra nem adom ki a napi betevőt.
- belekezdtem ebbe a háromdimenzinyós háztáji műanyag nyomkodásba, mert elíg jó fial, oszt elíg sokat kő vele szöszmötőni, hogy ne a Riska trágyakupaca gyüjjön ki a masinériábúl.
- jóanyám vasszamara kicsit kehes, na aztat szít köll löttyentenöm porcikáira és snájdig újat fabrikáni bölűle.
- ott a kert, kaszáni, szüretőni, lekvárt, pájinkát csinyáni...
Én biza nem sokat fogom a lábamat lógázni.
Hajja kend osztha nemtitok, mijjen jellegű bádogszekért abajgat?
Merha szükségit érzi átküldöm a Jancsisógort. Ű asztán ojjan mértékbe ösmeri a járgányokat hoccsakna. Méga tisztelendő úr rondaződ zaporozsecét is betutta indítni. Pedig az utójjára a nagyárvízkor vót az uccán a sajáterejibűl. Azmeg még 92-be történt. Akkor megnedvesedett oszt azótse mozdult. Eza fránya sógor meg adigadig abajgatta, hogy lelket vert az orosz vasba.
Mondgyuk fistelgett mint a hajderménkű meg köpött-pufogott, de csakelment vele a korcsmáig.
(najó hazafele mán lóval húzták)
Szóval sokmindenhez ért, a küszöbrozsdát úgyel simíccsa modelgipszel, tánméga mikelandzseló se tunná. Aztán másnap rámegy a néném hoszúszárú meszelőjével, oszt mintha bóti kocsi lenne. Szóval szójjon, mer kűdök segíccséget jószívvel. Merezek a kápéem elvtársak............. na haggyuk. :(
Ebbizony egy erzedfordulós spanyol taliga, szejat kordóba kombi.
Nincs ezen luk rohadva sehun, de az alja azé színre má oda hajaz. Alá köll pingálni, hogy az inspekcijós uraknak ne szúrja a szömit.
Meg azér van ezaz rajta még, amire lehet, hogy bajuszpördísbe kezdenínek.
Ezexerint akad a járművön némi individujalista jelleggel bíró átalakítás? ;)
Jááj hát aztat nagyon szeressék ezeka papírmojok.
Mer nékik csakaza elfogadható ami "gyári".
Eccer méga 80-as esztendők elejín lefujtam a ráfokat fehírre, a kocsi színnyével megegyezőre. Merazúgy teccet nékem. Hát nem átallotta a műszaki vizsga alkalmával aszondani a KPM-es hatósgi embör, hogy ne bohóckoggyak, meregy tisztességes pléhfelni csakis ezüst lehet.
Hát kilátottmá ijjen ferdeízlésű emberformát?
Hát csak ügyessen csavarja szót, oszt hátha átalltojja valahogy azon a műszaki exámenen. Sok szerencsít, meg stabil idegrencert kívánok.
Hát, el köll ismernyi, van némi belenyúkálásom itt-ott.
Példának okádék a kisképernyűs tévé, hogy lássam, hová megyek rákmódra.
Mert ez az istenadta kombi, fűleg azzal a nyáron agyonáldott fekete ablakfólijával igencsak letakarja a saját seggit.
Oszt lehet, hogy az a bajuszpödrős inspekcijós nem szeresse, ha én jobban kilátok hátra, mint gyári vasbú.
Furcsa embörök ezek!
Plédájul ami nékem jóméretű kézreálló kormánykerík, az szerinte "kicsi".
Ha aszondom kellemetes hangú kipuffogó, arra azaválasz hogy "hangos".
A két első ülés nékem kényelmes, erre megcsak annyitszól hogy "nemgyári".
Eccer télen vittem vizsgázni, oszt mán fentvót az újgumi.
Látom közelít az okosembör oszt vizslassa erősen nagyrücskös hóravaló Hakkapeliittát.
Aszöngya: nofene, ezmeg mijen gumi???
Válaszolok néki tisztességel, hogy: e-bijony fekete(merhogy ténlegaz)
Hát, onnan nemvót több kérdésje. :D
Szóval nehéz velük az élet.
Jóestét má!
Vón valaki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!