Tuttok é falusiosan?
Híjjnye a kirelejszumát, hátmá az OT-táblás benzinpocsékoló 4kerekűmet is a szájjára veszi csakhogy belémkössön?
Árújjamán el, képes vóna megpirítni azta ártatlan kis füttyös madárkát pár szem kukacos cseresnye mijjatt? Hát annak kis léleknek is köll a vitamin!
Gondojjon bele, ha most magátúl megvonnám a kukoricát/korpát/makkot...... vagy -mittudomén mitzabál egy ijjen csíkoshátú röffencs- hátakkor éhen maradna. Oszt ahoz a mindennapi nagyveder moslékhoz képest, mitszámít az a pár szem cseresnye?
Nahát má tejjesen kihoz a sodrombúl így éhgyomorra.
"Híjjnye a kirelejszumát, hátmá az OT-táblás benzinpocsékoló 4kerekűmet is a szájjára veszi csakhogy belémkössön?"
Én biza csak falusiasan rövidítettem kendnek a nevít.
"Árújjamán el, képes vóna megpirítni azta ártatlan kis füttyös madárkát pár szem kukacos cseresnye mijjatt?"
Pár szem kukacosér' nem én.
De ezek kombájnkodnak a kukactalan termísemen, gyanítom, hogy a sáskáktú tanulták el.
"Hát annak kis léleknek is köll a vitamin!"
Fenít köll.
Én Krisztusra mondom, hallottam a városi helyettes doktor úrtú, hogy ezek termelik magukba' az ácidum aszkorbikumot, vagy minek híjják...na...cévitamin, végre eszembe jutott.
Hát ha termelik, akkó nem lezabálni kéne nekik a cseresznyémet, hanem még felhányni a fára vagy harminc dézsányit.
Ezek a dögök akkó fordítva működnek.
Le kő lőni, mielőtt elterjed.
Hajae ne viccelőgyík a nevemmel, merattúl idegbe kerülök.
Legyen annyi hogy "veteránvas" oszt punktum. Ne cifríjja!
Meeer ezzel az erővel énis írhatnék ojjat, hogy:
azta -makkzabáló-sárbafetrengő-fogszabájjozót sosehordó-gusztustalanul csámcsogó-hangosan röfögö-csíkoshátú- bandábarandalírozó -kerítést tönkretevő- kertet feltúró-Zrínyigyilkos üknagyapját kendnek, hogy a bőrit tegyék ágyelőnek mega sörtéibűl gyárcsanak sárkefét!
Na!
Nem esne jól ugye ha eztet írnám???
Csakhogyén ijjet nem írok!
Egyrészt mer tisztelem kendet cseresnyefástól ahogy van, megamúgyis illedelmes embör vónék gyárilag.
Szóval légyen békesség közöttünk is, meg a madárkákkal is. :)
"Csakhogyén ijjet nem írok!"
Bizton káprázik a két csipásom, de én biza úgy látom, fentebb leírta kend.
Elismerem, ez így igencsak hosszadalmas lenne, nem erőltetném a további szőrőzésit, mert végén még mocskos dúvadra rövidül oszt az már kissé irritálná az önérzetem peremit.
"Szóval légyen békesség közöttünk is,"
Na erre áldomást iszunk a tavalyi cseresnye szent leviből.
"meg a madárkákkal is. :)"
Hát ahhoz még nekik is meg köll ám tanulni némi jólneveltebb habitásot.
Vélemínyem szerint némi jóindulatú faronlövés eztet csak elősegítheti.
Lásd példának a rizsevők nyakonszórását gombafelhővel.
Megtanítom én a rigókat is deríkszögben parolázni.
Láccik hogy kend egy sarkos ember, meramit megmond az úgyis van.
Osztha aza élete célja, hogy rigó-regulázással tőti a napjait, hát csak tessék, én nem ellenzem.
Dehamajd a kis tollasok köszönetképpen körbetisztelik az árvalányhajas kalpagja peremjét, akkor nekem ne panaszkoggyon! Mehet majd úrnapján este a korcsmába madárszaros fejfedőbe. :D
Az én veterán vasamat már így is körbedisznólkodják. Szóval akármellik végirű nézem, űk kezdték.
én csak meghálálom illendően.
És még most gyün a legrandábbja, ha megérik a meggy is, na attúl olyat foschnak, hogy átmarja magát a tetőbádogon.
Aujnye, hátakor itten van az eb elhantolva, drága konnektor orrú!
Szóval -ha jól értem- tisztes kerttulajdonos létire nem átallott korai érésű meggyfát ültetnyi. Ezáltal a kis tollasok szervezettyét képes ojmódon irritálni, hogy szegénykéim kénytelenek repüllés közbe' bélsarat ürítni.
Mer addig-addig csipegetik jóízűen, míg eccercsak gyön az inger és mán nincs idő messzire szállni. Ott a helyszínen érkezik az égi áldás, guano formátumban, a kellő foszfor és nitrogén tartalommal!(tudom a sógortól, mer ágronómus Hevesbe)
Háát, nem valék egy kárörvendő, de ugyláccik visszanyalt a fagyi.
Síkálhatja kedvire a rigótrottyot. :D
Kedves komám, félreérti a fennforgást.
Látott már kend rigót felemelt lábbal fa mellett hugyozni ahogy jólnevelt házieb teszi? Nem-e? Nem hát.
Mert ezek a kis girnyók ugyanazon ördögverte lyukbúl hugyoznak, mint ahonnan értelmes istenbarmának a kutyakréta potyog.
Szóval neki a hasmenés nem istenverése, hanem alapállapot.
A probléma ottan vagyon, hogy amit meggyéréskor szórnak, az biza nem ugyanaz, ez a lilásfekete kulimász úgy áteszi magát mindene, hogy ha egy olyan ámarikai ijesztgetős filmes élijen látná, hát széttépné a receptkönyvét.
"a kellő foszfor és nitrogén tartalommal"
Meg nem kellő démonsavval, hogy ott rohadjanak.
Eccő még az onejdin családba is láttam, még a régi kereksarkú sápadt tévén, hogy találtak egy guánószigetet, ami olyan savas vút, hogy trágyázni nem lehetett véle, de lövészrákot üríteni, oszt igen.
Na valahogy ilyen missungolnak össze ezek a rigók a meggybű.
Lehet, hogyx ha adnék nekik is pektinbontót, mint a meggycefrének, jobb lenne, de fenéket, inkább meggyet nem adok nékik.
Van még itt annyi péjntból golóbis a kölöknek, hogy még belejövök a rigókon a mintacsinálásba is, ki milyet kér.
Aha!
Szóval innen fú az antipasszát?!
Én meg Pünkösdkor láttam egy madárkát, amellik kilsőleg a feketerigóra hajadzott, de veres vót a bóbitája, fehér a mejje, nameg kék a szárnya. A püspökfalatya meg amolyan kislibaződnek tűnt.
Há mondok ilyen szerkezetet Edimboró Dávid báttya se fotografált, demég tán a kalendárjomba sincs. Törtem is a fejem erőssen, hogy neme a szomszéd házipájinkájátúl látok ijjen zavarosan, de akkor itt a megoldás.
Gyanítom, hogy ezt is kend lődözhette szivárványosra, avvala fránya pénybólos gumipuskával. Lekközelebb inkább a szomszég Riskájára pukkancson egy adag lilát, hogy milka legyen belüle. Annak legaláb örülnek majd a gyerekek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!