Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tuttok é falusiosan?

Tuttok é falusiosan?

Figyelt kérdés
Én falura kőtöztem, de nagyon jó érzem itt magamot!

2021. jan. 5. 04:44
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/263 Wadmalac ***** válasza:
94%
Nem érek rá itt parolázni, azok a ragyarágta rigók zabálják a cseresznyémet.
2021. jún. 9. 13:18
 142/263 anonim ***** válasza:
100%
A rigókat dejszen én kűdtem el oda. :):) Mert van ott míg bűven; a tetejín mög már úgysenem érjük el lítraarúl se; úgyhogy ott azt nyugodtan csípködhessék. :):)
2021. jún. 9. 13:30
 143/263 anonim ***** válasza:
100%
*Mondjuk,hogy a tetejíről egyék ozt lehöt , hogy elfelejtettem mondani. :):) (nemtom.:))
2021. jún. 9. 13:31
 144/263 Wadmalac ***** válasza:
95%
Hát ha kend a hunyó, akkor kend is kap. Mert én most istenuccse kiviszem a komisz kölök krumplimordályát, valami péntból vagy mi a penészes pincekilincs, oszt csinálok a feketerigókból tarkarigót.
2021. jún. 9. 13:49
 145/263 anonim ***** válasza:
100%
Azt nemköll. :) Majd tudják ők hogyan köll szaporogyanak. :):):):) Sokféle a madár; soxínűsége; mágnesmadár a mágnesmadárral létesít utódnemzű kontaktusos kapcsolódást. :):)
2021. jún. 9. 13:57
 146/263 Wadmalac ***** válasza:
93%

Oszt nekem a hátam közepit se érdekli, mit gyesznyólkodnak a csalitosban.

Az én cseresnyémet ne hágják meg oszt punktum.

Aki meg a rigókat idekódulta, na azt is megszórom azzal a tintapuskával, oszt lesz belőle olyan tarkamajom, hogy mehet a szivárvány-sátorba vaskarón pörögni.

Osztán majd ott magyarázza, hogy ő nem akar olyan mágnesmadarasan kontaktuskodni a magafajtájával.

Ott aztán mondhatja, kifele már úgy fog gyünni, mintha kilopták vúna alóla a vemhes kancahátast.

2021. jún. 9. 14:07
 147/263 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már meghákták. :) Maar kíső. :):)
2021. jún. 9. 14:32
 148/263 Wadmalac ***** válasza:
94%

Még ippen hogy érik, mire nekem jó, ezek lelegelik.

Mentem, mai menthető.

Oszt tuggyaje valaki, milyen a rigó nyárson sütve?

Merthogy van itten ilyen sítalpból eszkábált íjam is ám, olyat hord mint ide Nagykáta, megkínálom én a rühes madarakat azzal, oszt úgy a nyílvesszőn megpirítom üket, ammá biztos.

2021. jún. 9. 14:52
 149/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Idefigyuzzon Wild-röffencs kolléga!

Nemakarok én magánnak rosszat, deha báncsa azén énekes madárkáimat, akkor vélem gyüllik meg a baja!Hátmá neazén füttyös madárkáimmal jáccael, hogy maga aza robinhúúúúd vagy kia bánat? Asziszi tán servúúdi erdőbe vagyunk?

Ha annyira nyílazhatnékja van, lődözzön a közterületes csókákra, vagya közlekedés válalatok jegyellenőr varnyúira. Na mer azok eléggé rusnyamadarak.

2021. jún. 9. 22:34
 150/263 Wadmalac ***** válasza:
92%

Hallja-e kend ott a muzeális rozsdakupac masinisztájaként, ezek nem énekes rigók, ezek cseresznyetolvaj rigók.

Ha az én cseresznyémet dézsmálja, én biz fertályon lövöm Pavarottit is.

Szóval vagy vigye innen ezeket a nótázgató repülő patkányokat, vagy küldje azt a nyársonrigó receptet.

2021. jún. 10. 07:01
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!