Tuttok é falusiosan?
Oszt nekem a hátam közepit se érdekli, mit gyesznyólkodnak a csalitosban.
Az én cseresnyémet ne hágják meg oszt punktum.
Aki meg a rigókat idekódulta, na azt is megszórom azzal a tintapuskával, oszt lesz belőle olyan tarkamajom, hogy mehet a szivárvány-sátorba vaskarón pörögni.
Osztán majd ott magyarázza, hogy ő nem akar olyan mágnesmadarasan kontaktuskodni a magafajtájával.
Ott aztán mondhatja, kifele már úgy fog gyünni, mintha kilopták vúna alóla a vemhes kancahátast.
Még ippen hogy érik, mire nekem jó, ezek lelegelik.
Mentem, mai menthető.
Oszt tuggyaje valaki, milyen a rigó nyárson sütve?
Merthogy van itten ilyen sítalpból eszkábált íjam is ám, olyat hord mint ide Nagykáta, megkínálom én a rühes madarakat azzal, oszt úgy a nyílvesszőn megpirítom üket, ammá biztos.
Idefigyuzzon Wild-röffencs kolléga!
Nemakarok én magánnak rosszat, deha báncsa azén énekes madárkáimat, akkor vélem gyüllik meg a baja!Hátmá neazén füttyös madárkáimmal jáccael, hogy maga aza robinhúúúúd vagy kia bánat? Asziszi tán servúúdi erdőbe vagyunk?
Ha annyira nyílazhatnékja van, lődözzön a közterületes csókákra, vagya közlekedés válalatok jegyellenőr varnyúira. Na mer azok eléggé rusnyamadarak.
Hallja-e kend ott a muzeális rozsdakupac masinisztájaként, ezek nem énekes rigók, ezek cseresznyetolvaj rigók.
Ha az én cseresznyémet dézsmálja, én biz fertályon lövöm Pavarottit is.
Szóval vagy vigye innen ezeket a nótázgató repülő patkányokat, vagy küldje azt a nyársonrigó receptet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!