Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tuttok é falusiosan?

Tuttok é falusiosan?

Figyelt kérdés
Én falura kőtöztem, de nagyon jó érzem itt magamot!

2021. jan. 5. 04:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/263 A kérdező kommentje:
Szermusztok pajtások!
2021. jún. 11. 04:10
 162/263 Wadmalac ***** válasza:
93%

Hát itt minden csak romlik. A tavalyi rigók biza jobbak vótak, azok még nem másztak rá a cseresnyémre.

Szóval ama tiritarka madár még nem nálam készűt.

De bizton nem én találtam fel a spanyolviaszt ezzel a tintakrumplipuskával, meglehet, hogy más is föstögeti a rigókat.

Én eddig csak hármat tarkítottam meg, utána kicsit porolkodtak, elmélkedtek, osztán elszálltak, vigyázva, hogy a seggük mutasson a cseresnyefám felé.

Ez igen derék dolog tőlük.

A kölök megmutatta, hogyan lehet ezen a mordályon úgy piszkálódni, hogy a ravaszhúzásra olyan magyar igasságosan hármat durrant oda egyszörre.

Hát javul a célzásom, az szent, mert a harmadik rigó már kétszínű vót, már a gyári feketít leszámítva.

Kicsit megtarkítottam pár cseresnyét is, de úgy néz ki, legyün mosással.

2021. jún. 11. 06:58
 163/263 A kérdező kommentje:
🤠☕🙋‍♂️
2021. jún. 11. 07:08
 164/263 anonim ***** válasza:
100%

Legyünkmá kissé tárgyilagosak.

Kend, van vagy 80 kila színtiszta vadhús.

Aza picinke madár megtán -sokatmondok havan- 10 deka.

Szóval kend ezekhez a pintyőkékhez képest, aránytalanul mahometnagy jószág.

Rájadásul a maga kezibe otta cifraszineket lődözö gumipuska is.

Hátaz ijjet mondhassuk tisztességes háborúskodásnak?

Na eztet a gondulatmenetet pörgesse a végig a szürkeállományán, amikor a kis tajusok hátsófertájába lődözget.

Nebáncsa a kissebséget, mer odakűdök egy csorda gigantosaurus megalonyxet.

Na azokra majd puttyoghat a kis rózsaszín golóbisokkal. :D

2021. jún. 11. 07:48
 165/263 Wadmalac ***** válasza:
93%

"Kend, van vagy 80 kila színtiszta vadhús.

Aza picinke madár megtán -sokatmondok havan- 10 deka."

No ippen itt van a gyesznyóság a dologban.

Ez a büdös fekete gyúnyás tolvaj mégis több cseresnyét zabál fel az ENYIMBŰ, mint én magam.

És éppen mert nem akkora, mint egy lipicai mén, nehezebb is rá céloznyi.

Szóval szerintem teljesen igasságos ez a csörte.

Az a nem igasságos, hogy lopja a termínyemet.

Majd ha gyün tavasszal metceni, locsóni, pörmötöznyi, akkó kunycsorogjon bogyóé.

"Nebáncsa a kissebséget"

Hát, kérem alássan, ha a kisebbsíg megkeseríti a többsíg életit, akkó bizony picsón köll lűni, nevelő jelleggel.

Eztet mondtam a pácoltfejű Gazsinak is, mikó nyújtogatta a nyakét a kerítísem fölött, hogy van-e vasam eladó.

Hát mondtam néki, te tesókám, ha nem lopni akarod, hanem venni, akkor nem nyújtózkonyi kű, hanem kírdeznyi.

Oszt megmondtam, itt csak annyi vas van, ez a pár százas szeg a szeges deszkában, na azzal fogom perforányi a picsódat, ha itt sündörögsz a kertem körül.

Fűleg, hogy tavaly a szőlőéréskó megelőzte a rigókat, be-bemászott zabányi, megtanátam a lábnyomait a büdös patájának.

A kölök hozott ilyen mocorgásra villantó csudalámpákat, főtettük a kertbe, hát tesókám beelnízett éjjöl szőlőlopáskor, gondolom látta Lenint pizsamába, mee menekültében összetaposta a műanyag dézsámat is, ollan ügyesen hogy elvágta neki a csülkit, rajthagyta a rühes vérit.

Hát nem is fogyott tovább a szőlő.

Na mostan hasonló a dolog ezekkel a rigókkal is, csak ez okosabb állat, ezzel fifikásabban kő elbánni.

2021. jún. 11. 08:47
 166/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Ne lihegje mán túl a dógot Röffencs uram!

"mecceni locsoni, pörmötöznyi"

Nevakíccson, ne nagyképűsköggyön, a cseresnyefát nem szokják ijjen tortúrának kitenni.

Köztudott, hogya maga fája sosevót megmeccve, locsolni csak a Bodrikutya szokta úgy ódalvást, rézgállicot meg egyáltajján soselátott.

Különben is, egy rendes vidéki portán a cseresnyefa "csak úgy van" a kert végibe, oszt kész.

Ahogy a rigók is. :D

2021. jún. 11. 18:53
 167/263 Wadmalac ***** válasza:
92%

A cseresnyefám kikéri magának ezt az ordenáré sírtíst.

Ő biza meg van metszve illendőjen.

Fűleg a teteje van megtrimmelve, hogy ne ottan teremjen, ahun csak az a fránya rigó éri el.

Olyan lugasformásan lesz megszoborva.

Négyéves kis csemete, de már egy egísz meg egy fertáykannányi bogyó gyütt le rúla.

Hétvégin le is kaptam rúla mindent.

Most ottan sírdogálnak a tarkarigók.

Oszt várják, hogy beírjen a meggyem.

Én meg újratöltök.

2021. jún. 14. 07:55
 168/263 veterán vas ***** válasza:
100%

No, kend tán nagyob agreszor, mintaza robbanagatós sivatagi Binláden vót!

Hát nemölég hogya kis füttyöskéket kloákán lődözi, méga szerencsétlen gyümőcsfáit is kordába tarcsa?

Kia bront hallotmá ijjet, hogy cseresnyefát trimmejjen, meghogy lugasformára csapdossa a gajjait?

Árujjamá el, hogy a Máriába gyött azaz ötlettye hogy mindenféle gejometriai formátumokra nyírbájjon egy rigólátta fácskát?

Még jóhogy a barbéjhoz nem vitte a kis négyéves csemetkét egy Sasso-vágásra!

Irgalom anyja ne hagyj el!

Aztmeg nagyon reménylem hogyaz okos madárkák még időbe megritkíccsák a meggyfáját!

Oszt majd mehet a vegyesbótba venni valami óccsó flakkonos bort, mer saját meggybora nemlesz az idén! Hi-Hi-Hi!

2021. jún. 14. 13:03
 169/263 anonim ***** válasza:
100%

A Márija nénnye vagyok, engem ne tössön maga keleti saslik fióka a csőrire venni ö, mer a boxos Pityuval veretem széjjel a szántását e, kápis?

Na mostan jól megosztan a dógot.

Köszönöm, hogy zavartam.

Becsülettel:

Pirik János Mátyásné Marika a Nyékládházi Fonókörbül

2021. jún. 14. 13:22
 170/263 Wadmalac ***** válasza:
92%

Hát aztatat meg ahogy én tudom, nem tilcsa a biblija se, hogy a cseresnyefa úgy legyen növesztve, hogy ágrólszakadt szedőembönek ne kölljön már telplomóra magasából esnyi a farpofájira, ha csuszlog a létrafogas.

Én biza meghajlós fát csinyálok.

Oszt engöm hol érdeköl, hogy a rigónak (meg kendnök, aki úgy látom, hasonló zsivány) hogy töccik.

Ha azok a sárgafejű csíkszeműjek pudlikutyára vághassák a fenyőt, nekem ugyan meg nem tilcsa sönki.

2021. jún. 14. 13:41
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!