Kit pontoztok negatívra?
Azért ide írom, mert legtöbbször ebben a rovatban válaszolok, és nagyon lepontoztak valamiért. Pedig egyáltalán nem trollkodom, és tapintatosan fogalmazok.
Pontozáskor kit értékeltek piros pacsival? Zöldet nem is szoktatok osztani, csak pirosat? Hogy vagytok ezzel?
Nemet is írjatok. Köszönöm.
Kedves hosszan válaszoló!
Azt hiszem értem. Szóval primitívek és önzőek az emberek (többségben), és igazából azt a választ értékelik jóra, amit hallani akarnak. Gusztustalan...
Bizony mondom néktek nagysokaság: Szégyelljétek magatokat! (a kivételeknek tisztelet)
#9:
Szerintem,amit te művelsz,az szemétség.
#10:
Igazad van,teljesen egyetértek Veled.
A Kérdező egyik tisztelt kivétele.
A "minden" kategória nálam is gyakran kivágja a biztosítékot, bár én felpontozni gyakrabban pontozok, mint le, akkor is, ha nem értek egyet valaki véleményével, de azt - számomra - logikusan, kifejtve, a személyeskedést mellőzve adja elő. Most "lehet lepontozni", de azoknak is szoktam zöld kezet adni, akik akkorát 'trollkodnak', hogy a hasam fogom a röhögéstől. :)
Lepontozni azt szoktam, aki másokat zsigerből lehülyéz, csak az ő véleménye a nyerő, vagy az "egyszer élünk" divatos szlogen alatt úgy érzi, bármit megtehet - ez az ő dolga, ezt nem lehet lepontozni -, és másokat is erre biztat - ezt már le lehet. Ez az én személyes f@szságom - azért sz@r a világ, mert az emberek azzá teszik azzal, hogy hatalmas ívben tesznek mások érzéseire.
Én azokat pontozom le, akik nem a témával kapcsolatos dolgokról hadoválnak, de mostanában mindenki őket pontozza fel.
Szerintem hülyeség ez az értékelés funkció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!