Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom így negatívra...

Hogyan tudom így negatívra értékelni?

Figyelt kérdés

Vásároltam neten egy dolgot,amire vállalt az eladó 1 hét garanciát.

Nos a termék hibás,használhatatlan.

Próbáltam az eladóval telefonon is felvenni a kapcsolatot,de kinyomja és nem veszi fel,leveleimre nem válaszol!

Kértem a pénzem,de semmi válasz,így arra kértem,hogy legalább valamennyit küldjön vissza és én pedig vissza küldöm a termékét,de ebben az esetben kinek kell elöször lépnie,utalnia kell és nekem postázni,vagy hogyan?

Hogyan tudom értékelni,hogy a sze..ét jutalékot fizessen legalább és megtudjam adni neki a negatív értékelését is?

Mennyi az az összeg,amikor már bevonható a rendőrség?

2012. jún. 27. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Én simán visszaküldeném a címére, és ismerős ügyvéddel egy fizetési felszólítást is esetleg!

Vaterás adás-vétel?

2012. jún. 27. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Kimaradt az előző kommentemből, hogy az eladó arra utazik, hogy lejárjon az egy hét, és utána mondhassa, hogy egy hét után már ne reklamálj, amikor elküldte még jó volt.

Ha belül vagy az egy héten még, akkor azonnal postára kell adni és visszaküldeni!

2012. jún. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!