Nem jött meg, teszteltem negatívra, tehát nem vagyok terhes, akkor mitől?
Figyelt kérdés
Már egy hete késik a menzeszem,23.-ára kellett volna megjönnie. Teszteltem 3-at is két naponta és negatív lett. Lehetek terhes ettől még vagy mért nem jön meg ha nem baba?2010. dec. 29. 13:27
1/17 anonim válasza:
Hormonális probléma, ciszta, és még sok minden más lehet. Szerintem nem baba, ha egy hét után is nega a teszted.
2/17 anonim válasza:
Lehet, hogy túl korán teszteltél.
3/17 A kérdező kommentje:
Remélem h nem ciszta:S
Túl korán...már mensi kimaradáskor ki kéne mutatnia,nem?
2010. dec. 29. 13:48
4/17 anonim válasza:
De nem mindegy, hogy mikor történt a fogamzás. Én így tudom legalábbis. Lehet, hogy még túl kevés HCG termelődött. Reggeli első vizeletből teszteltél? Esetleg 1-2 nap múlva próbáld meg még egyszer.
5/17 anonim válasza:
Tesztelj még1-et egy hét múlva, ha az is negatív lesz, akkor pedig menj el orvoshoz és kiderül.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen reggeli pisiből teszteltem.
Még egy hét,így is tiszta ideg vagyok, hogy mi van.
Lehet,hogy hülyeség de csináltam egy tesztet nyállal is és az pozitív lett:D
2010. dec. 29. 14:09
7/17 anonim válasza:
na ez engem is érdekelne..akkor ezek szerint van hcg a szervezetedben nem?
8/17 anonim válasza:
Nyállal?????????Bekaptad a tesztet??????????
9/17 anonim válasza:
13:40-es és 51-es vagyok:
Vannak nyállal működő tesztek, az biztos, csak nem tudom, hogy melyek azok, egyáltalán Magyarországon van-e.
10/17 anonim válasza:
Én nem hallottam még róla, persze attól lehet, hogy van, de nem Magyarországon.Én sajnos beteges tesztelős vagyok, ha kell ha nem tesztelek, és most belém raktátok a kisördögöt, ha nem csak egy tesztem lenne most itthon esküszöm kipróbálnám:)) de inkább megtartom holnapra reggelre pisihez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!