Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg, teszteltem...

Nem jött meg, teszteltem negatívra, tehát nem vagyok terhes, akkor mitől?

Figyelt kérdés
Már egy hete késik a menzeszem,23.-ára kellett volna megjönnie. Teszteltem 3-at is két naponta és negatív lett. Lehetek terhes ettől még vagy mért nem jön meg ha nem baba?
2010. dec. 29. 13:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem bekaptam a tesztet hanem az ujjamon nyál és teszt...
2010. dec. 29. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
ez most komoly? tényleg ki lehet mutatni nyálból is? bocsi az offért, csak én még nem hallottam ilyenről, de érdekel a téma :)
2010. dec. 30. 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Csináltál ma vizeletes tesztet?
2010. dec. 30. 10:39
 14/17 A kérdező kommentje:

Elvileg nyálból is,én úgy tudom. Klinikai teszteléseknél pl ha nincs mód kenetet venni akk nyál.

Ám nincs baba,megjött:(

mégpedig olyan görcsökkel h leszakad az egész derekam is:S

2010. dec. 30. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon, hogy megjött, nekem még négy napom van hátra, viszont két napja ismét páfrányos a mikroszkópom, és bizony ma kipróbáltam vizelettel is és nyállal is a tesztet, a vizeletes tízes erősségű volt , halvány pozitív, amit nyállal csináltam meg 25-ös facelle, a lényeg a nyálas teszten azonnal erős volt a második csík, most viszont letört, hogy neked a pozi nyálteszt ellenére megjött:(
2010. dec. 30. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezo! bocsi hogy offolok, de engem is érdekelne ez a nyálas dolog? ezt minden tesztnél lehet? itt is reggel kell megcsinálni? és hogyan kell rátenni a nyálat? azt nem értem hogy hogyan szivja be a teszt? mert ugye a nyál surubb mint a viz, vizelet?
2010. dec. 30. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem ciszta miatt kesik.
2011. jan. 2. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!