Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » THC tesztet, hogy tudom...

THC tesztet, hogy tudom negatívra csinálni?

Figyelt kérdés
Péntek, szombat vasárnap szívtam, és most vasárnap kell csinálnom egy tesztet (vizelet). Hogy tudnám elérni azt, hogy negatív legyen? FONTOS!!!
2010. szept. 14. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Akár 1 hónapig is kimutatható, mert elraktározódik a zsírszövetben. Nem tudod elhalasztani a tesztelést?
2010. szept. 14. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem!:S
2010. szept. 14. 18:56
 3/8 Lecsoka válasza:

[link]

egészségedre

2010. szept. 14. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha máskor is lesz ien vmibe tárolj vizeletet és rakd el. és ha szívtál előtte szimplán az elrakott vizeletből vigyél a dokinak.
2010. szept. 14. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem konkrétan azt keresik benne, akkor nem veszik észre.

Sokszor mentem másnap vérévtelre, vizetek vételre, de soha nem szólt senki, hogy "hahó, ebben van valami aminek nem kéne lennie".

Ha konkrétan THC tesztre mész, akkor esetleg vidd valaki másnak a vizeletét, aki tiszta legalább 1 hónapja.

2010. szept. 14. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem dokinak kell a teszt hanem egy ismerősnek, és csalási lehetőség szinte 0. valami olyan trükk kéne, hogy a vizeletembe ne legyen.
2010. szept. 14. 19:05
 7/8 Lecsoka válasza:

# Ha megteheted, halaszd a tesztet amennyire lehet (1x elutazol, 1x beteget jelentesz stb.).

# Tornázz, fuss, sportolj és add le a felesleges zsírt (amiben a THC elraktározódott). Teszt elött pár nappal viszont hagyd abba a testmozgást és egyél zsírsavakat, zsírt, húst stb. (ettöl átkapcsolsz zsírürítö üzemmódból zsírraktározó üzemmódba).

# Alvás után felhalmozódnak a metabolitok, úgyhogy ne reggeli idöpontban adj vizeletet. Ha reggelre vagy berendelve, akkor inkább kelj fel kora hajnalban, pisild ki az alvás utáni adagot, igyál sok vizet és maradj ébren.

# A teszt elött pár órával igyál sok folyadékot (felhigít) és egyél B-2 vitamint (besárgítja a vizeletet).

# Használhatsz vizelethajtókat is, pld. tea (csalán), kávé, vagy Furosemid tabletta (ehhez konzultálj az orvosoddal).

# Az aktív szén tabletták is megkötik a metabolitokat (+ szorulást okoznak).

2010. szept. 14. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!