Kit pontoztok negatívra?
Azért ide írom, mert legtöbbször ebben a rovatban válaszolok, és nagyon lepontoztak valamiért. Pedig egyáltalán nem trollkodom, és tapintatosan fogalmazok.
Pontozáskor kit értékeltek piros pacsival? Zöldet nem is szoktatok osztani, csak pirosat? Hogy vagytok ezzel?
Nemet is írjatok. Köszönöm.
Én sokszor trollkodom, és általában jobbra értékelik, mintha valami értelmeset írok... :P :D
A b.uzikat, hülyéket, nyomorékokat mindig lepontozom...
Ha van valami értelmes, vicces, olyan vélemény, mint az enyém, akkor meg megy a zöld pacsi! ;)
pl.: az előzőt. nagyszájú, azt hiszi értelmes, és még fel is vág vele, pedig... : )
amúgy az oda nem illő válaszokat, normális kérdésnél trollkodókat, nagy megmondókat-általában. kivételek mindig vannak. ja meg persze a teljesen haszontalan,fals válaszadókat.
Sokszor van olyan, hogy pl felmerül egy kényes téma, mondjuk, megkérdezik a férfiakat, miért lépnek félre. Ezt páran leírják őszintén, ítélkezés nélkül és csak a saját nevükben beszélve. Erre a felháborodott nők lepontozzák, pusztán azért, mert számukra ez ellenszenves, holott maga a válasz teljesen korrekt, egyenes, őszinte és nagyon is hasznos.
Más példa: a kérdés az volt, valóban korábban érnek e a lányok a fiúknál. Hosszasan kifejtettem, hogy ez szerintem miért nincs teljesen így. Leírtam, miért alakult ki ez a sztereotípia, mivel értek egyet, mivel nem, és mindent logikailag levezettem, miért gondolom úgy, ahogy. A jutalmam egy 10-20% közötti értékelés volt, az utánam jövő hozzászóló ennyit írt: "persze, ez így van", mondanom sem kell, ő 100%-ot kapott.
Összességében sokszor úgy pontoznak az emberek, hogy szimpatikus e nekik a válasz. Ha neki kellemetlen érzéseket kelt, bosszúból lepontoznak. Ehhez nem kell trollkodni, nem kell illetlen hangnemet megütni, nem kell sértőt írni; ha nem tetszik a válasz, akkor lehúznak és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!