Miért lett kitalálva ezen az oldalon a pontozás? Akkora hülyeség szerintem!
Úgy kiakadtam! Miért kell lepontozni a másikat, akivel nem ugyanaz a véleményünk?
Ennél a kérdésnél telt be a pohár:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nézzétek meg az is le lett pontozva aki viszi a gyerekét meg az is aki nem! Ki érti ezt?
Hát, köszönöm szépen a válaszokat! Bocsánat, de teljesen véletlenül került ebbe a kategóriába a kérdésem, először nem is értettem, hogy miért kérdezi az első válaszoló, és most vettem csak észre, hogy véletlenül félrenyomtam.
Szép napot mindenkinek!
Még annyit hozzátennék, hogy valaki minél többet írogat, azzal egyenes arányban csökken a százaléka.
De engem nem érdekel, az éppen aktuális válaszomat nézzék, ne a számokat a sarokban.
Én úgy vagyok vele, hogy ha úgy érzem, egy kérdésre olyan választ tudok adni, ami a kérdezőt, vagy valakit hozzásegít ahhoz, hogy valamit jobban értsen, jobban döntsön, akkor válaszolok. Ha kell, akkor erősebb hangnemet is használok, provokálok, szembesítek. De csak ha kell.
Ha a válasz valakinek tetszik, hasznára van, akkor annak örülök. Ha nem érti, nem ért egyet a válaszban leírtakkal, akkor meg nem értem el a célomat, megyek a következő kérdésre. Persze megpróbálom megértetni a saját álláspontomat, de nem mindenáron. A %-okkal, meg azzal, hogy más válaszolók hogyan szavaztak a válaszomra különösképpen nem foglalkozom. Ha esetleg van olyan válasz, aminél észreveszem, hogy nagyon sokan lepontozták, akkor elgondolkodom azon, mi ennek az oka. De különösképpen nem foglalkozom vele. Elvégre ez az oldal arról szól, hogy segítsük egymást és nem arról, hogy versenyezzünk. Ha valaki lepontoz egy választ, az nem különösebben érdekel, hiszen az emberek nem az odaírt pontszám, százalék alapján döntenek, hanem a válaszban leírt vélemény, információ, illetve annak indoklása alapján. Ha meg nem, annak lelke rajta, hogy mások véleménye után menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!