Leghülyébb tanács, legfurcsább beszólás és pontozás?
Anyukák!
Mi volt a legfurcsább tanács vagy beszólás, amit kaptatok terhesen vagy már babával?
Érdekelne ez az oldal is, itt is van pár elvetemült. :)
Leírom nekem mik voltak:
- Leghülyébb tanács: ha csuklik a babám, dobáljam őt.
- Legfurcsább beszólás: nem nekem szólt be konkrétan, de a története furcsa volt. Feltett egy kérdést egy anyuka, kb. 99%-ban nem értettek vele egyet, és nagyon sok hozzászólás érkezett, mire megjegyezte, hogy hogy lehet ezen a témán ennyit lovagolni (miközben ő kérdezte...) és lehülyézett mindenkit.
- Legfurcsább vagy inkább leggonoszabb pontozás itt: mikor lepontozták egy kérdésnél, hogy apukám meghalt, mikor terhes voltam.
(Alapvetően nem érdekel a pontozás, de ennél a kérdésnél szíven ütött.)
Mindenre kíváncsi vagyok, amit ti furcsálltatok, vagy nem értettetek, ami rosszul esett vagy ami nagyon vicces volt!
Lehet itt a gyiken összegyűjtöm a kedvenc kérdéseimet...ha nektek van ilyen linkeljetek (bármi lehet, pozitív, negatív történet egyaránt)!
Én ezt a kérdést szeretem. Itt mindent meg lehet találni:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Leghülyébb tanács, hogy 1 év korkülönbségű , egymáshoz kötődő gyerekeimet külön óvodai csoportba írassam. A vezetőóvónő javasolta, nem is vette volna fel Őket máshogy.
Iszonyú volt, ovit kellett váltanunk.
Leggázabb beszólást itt a gyk-n kaptam. Pedofilnak nevezett valaki, mert 4 évig szoptattam a lányomat.
Legfurcsább lepontozás: Mi a gyereked neve? kérdésre leírtam a gyerekeim nevét. 37%-on álltam meg.
Amióta a nicknevemet láthatóvá tettem, rosszabb lett a pontozás. Sokan a válasz tartalmától függetlenül lepontoznak. Még akkor is, ha a szomszédos válaszadó ugyanazt írta, és Ő zöld mancsokat kapott.
Nekem inkább a való életből vannak jók:
A macskánk meg fogja ölni a gyerekeket. Mégpedig úgy, hogy ráfekszi, mert tejszaga van és meg fog fulladni. Eddig 2 boldog babánk van, akiknek a cica a közelébe sem ment.
Ne adjak tápszert a babának, mert az ártalmas műkaja és felfújt kövér lesz a kicsi. Ez főleg úgy volt érdekes, hogy aki mondta, az végig dohányzott terhesség, szoptatás alatt is, mondván, hogy nem lesz a gyereknek semmi baja.
Nem szabad a talpát megpuszilni. Erre mondjuk magyarázatot már nem tudtak adni.
Való életből van, egy "barátnőm" írta a FB-on az egyetlen (azóta eltávolított) pocakos képem alá: "nem értem, a nők miért nem képesek megtanulni hogy a férfi vagy gumit húz a f.rkára, vagy gyűrűt a nő ujjára". Mielőtt töröltem a kedves hölgyet (akinek 3 gyerek van 3 különböző férfitől, bár tény, mind a 3 feleségül vette) azért megírtam neki, hogy volt esküvő, csak nem vertük nagy dobra :-)))
Aki a lábat írta: ez egy babona. Akinek sokat puszilgatják a talpát, nem fog járni (vagy későn fog).
Ja, és a szomszéd néni. Szombaton a férjem elvitte egyedül sétálni a lányunkat, ő másnap átjött és elmondta hogy ez milyen káros, mi egy család vagyunk, mi volt nekem ilyen fontos hogy nem mentem velük. Amikor mondtam hogy ebédelnénk, még neki állt feljebb hogy de igenis magyarázzam meg neki....
Az eddigi legnagyobb baromság, amit itt olvastam, hogy a mai fiatalok azért "ilyenek", mert nem ültették őket féléves koruktól bilire, így nem tanulták meg, hogy kötelesség is van a világon. :))) (A kérdést aztán törölték)
A kedvenc kérdésem pedig ez, érdemes végigolvasni, hatalmas: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!