Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leghülyébb tanács, legfurcsább...

Leghülyébb tanács, legfurcsább beszólás és pontozás?

Figyelt kérdés

Anyukák!

Mi volt a legfurcsább tanács vagy beszólás, amit kaptatok terhesen vagy már babával?

Érdekelne ez az oldal is, itt is van pár elvetemült. :)

Leírom nekem mik voltak:

- Leghülyébb tanács: ha csuklik a babám, dobáljam őt.

- Legfurcsább beszólás: nem nekem szólt be konkrétan, de a története furcsa volt. Feltett egy kérdést egy anyuka, kb. 99%-ban nem értettek vele egyet, és nagyon sok hozzászólás érkezett, mire megjegyezte, hogy hogy lehet ezen a témán ennyit lovagolni (miközben ő kérdezte...) és lehülyézett mindenkit.

- Legfurcsább vagy inkább leggonoszabb pontozás itt: mikor lepontozták egy kérdésnél, hogy apukám meghalt, mikor terhes voltam.

(Alapvetően nem érdekel a pontozás, de ennél a kérdésnél szíven ütött.)

Mindenre kíváncsi vagyok, amit ti furcsálltatok, vagy nem értettetek, ami rosszul esett vagy ami nagyon vicces volt!

Lehet itt a gyiken összegyűjtöm a kedvenc kérdéseimet...ha nektek van ilyen linkeljetek (bármi lehet, pozitív, negatív történet egyaránt)!

2012. jún. 6. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Ez az egyik kedvenc kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__2576102-a-tek..

Egy kérdéssel kapcsolatban kaptam privátban: "Akkor ne várd el, hogy téged is sajnáljanak ha meghal a férjed. :)" És a másik ami nagyon felhúzott: "Na látod leszopkodtad volna a dákóját az öregnek, akkro biztos nem kötötte volna fel magát :P :D"

Engem 0%-ra pontoztak le egy olyan kérdésnél, hogy hogy hívják a gyermeked.

Beszólás: Szomszéd asszony mondta, hogy akkor fog járni a lányom, ha kint van a felső 2 foga is. Egy másik idős házaspár megjegyezte az akkor 1 hónapos lányomra, hogy: "Jé, jön felül a foga?" :)

2012. jún. 6. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
CSemege a mai felhozatalból: este 7-kor még kell-e naptejjel bekenni a gyereket.
2012. jún. 7. 09:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Jókat nevettem!

Néha el sem hiszem, hogy valaki tényleg hisz abban a hülyeségben, amit leír...

De nem baj, viccnek pont jó, másképp nem érdemes felfogni ezt!

2012. jún. 7. 09:35
 14/16 Sókristály ***** válasza:

Kedves 9-es!

Végigolvastam a belinkelt kérdést, hát nem tudtam eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek :-)

Méghogy gyermeki ártatlanság és üdeség!

Kíváncsi vagyok, mi lehet most a kérdezővel. Még az is lehet, hogy azóta hármasikreket szült, ki sem látszik a kakis pelenkából, és sírva könyörög a pasijának, hogy munka után húzzon haza. Durva!

2012. jún. 7. 10:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Na szerintem ez a kérdés veri az összeset. És a válaszadók is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. jún. 7. 14:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Te jó Ég! Azt hiszem valami tanulmány kellene ebből a oldalból írni. :)
2012. jún. 7. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!