A pontozás kinek a dolga?
Nem értem itt vannak egyes anyukák aki heccből pontozgatnak mindenkit, de ez nem a kérdező dolga lenne?
És ez mire jó? Élvezik ha lejjebb megy valakinek a pontozása?
Szerintem baromi nagy hülyeség. Csak a feszültség lesz belőle.
Engem rendre kiakasztanak a lepontozással, amikor egy teljesen hasznos, egyértelműen jó választ pontoznak le a sárgaföldig. Na meg mikor a "mi a VÉLEMÉNYED kezdetű kérdésekre adott választ pontozzák le...Miért?? Az mindenkinek más, nincs olyna, hogy nem hasznos. De ugyanez a "neves" kérdéseknél....
Szia!
A többi válaszadó is pontozhat.
Ne törődj vele,hülyeség az egész,csak a kérdezőnek szabadna pontozni.
Időnként idegesít a lepontozás. Főleg a neves kérdéseknél. Mi a gyereked neve? Leírod, erre lepontoznak, és biztosan nem a kérdező.
Az egész pontozós rendszer törölni kellene. Mert néhány kérdező is van olyan vadbarom, ha nem azt írod neki, amit hallani szeretne, akkor lepontoz.
A toplista is fals egy valami. A jó múltkor vettem észre, hogy a top 20-ban volt olyan felhasználó, aki soha nem kérdez, soha nem válaszol, csak a pontozásból gyűjtögeti a pontokat. Jó sok kezecskét kellett nyomnia, hogy ennyire fentre kerüljön.
Egy ideje meg sem nyitom a toplistát, és egyáltalán nem pontozok. Sem zöldet, sem pirosat, max a moderátornak jelzem a trágárkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!