Játszóteres tuskós nyanyós beszólás, kiírhatnám magamból?
Az lemaradt,hogy alapból iszonyat sírós,hisztis,hasfájós,most jön a foga-szóval el tudod képzelni mi van nálunk. :S
Jobbulást a picidnek!
Jaaaaaaa: a legjobbat nem is mondtam!!! Az egyik kivette a gyereket a bicóból, hogy "Jaajjj, nem tudnak veled bánni, na gyere!!" Aztán mondtam, hogy bocsi, sietnünk kell, mert hozza a futár neki a csomagot (amúgy tényleg, akkor hívott, hogy itt áll a háznál), és rohantunk haza.
A cipős dologra meg annyit mondtam, miközben húztam fel a kicsi lábára, hogy "Nincsen kincsem cipőd, a nénik majd vesznek neked olyat ami jó, oké??"
ne aggódj, ilyen lesz még és másnál is van sajnos:(
én 5 és fél hónaposan levittem a játszótérre nézelődni a kezembe és gondoltam beleültetem a babahintába egy fotó erejéig (10 másodperc) utána vettem is ki
megjegyzem ügyesen ült már ekkor
erre egy anyuka odaszólt hogy mennyi idős? mondom ötésfél
hós azt mondja ő nem kínozná a helyemben
kivettem, el is jöttünk
kicsit rosszul esett, de mai napig nem érzem hogy kínoztam volna:)
Nyuszika van rajtad sapka, azért, ha nincs rajtad sapka, azért kapsz!- erről csak ez jutott eszembe.
Az ilyeneken felesleges felhúzni magad, soha, de soha nem tudsz olyat tenni, ami jó az ilyen fajta embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!