Melyik jobb a pároló gép, vagy a lábos (ami direkt erre van kitalálva, lyukas az alja és rá kell tenni egy másikra)? Indokot is kérek, hogy miért az jobb, az amelyik.
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 18:58
1/3 anonim válasza:
Párológép!
Az étel szempontjából szerintem teljesen mindegy, de a párológépet időzíteni lehet, ami egy kis ördögfióka mellett nem utolsó:)
2/3 anonim válasza:
Én is pont vagyok ebben a témában. Sokat gondolkodtam, de végül párológépet vettem, azt mondják abban sokkal jobban megmarad a vitamin, mintha edényben párolnál. És árban sincs sok különbség közte. Én 8000 vettem a gépet, edényt meg 5700 volt és elég kicsi is volt.
3/3 anonim válasza:
A gép praktikusabb, időtakarékos (bepakolod, otthagyod), és ha többfélét akarsz párolni, nem kell külön lábos mindnek, egymásra tudod pakolni. Nekem jobban ízlik benne a kaja. Ropogós marad. Jobb az íze, nem kell sózni-olajozni. Könnyebb tisztítani, szinte csak végighúzom rajta a szivacsot és leöblítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!