Miért nem vállalják sokan még a nicknevüket sem ezen az oldalon?
Köszönöm a válaszokat.A kérdést azért tettem fel,mert valaki név nélkül címzett nekem egy kellemetlen bejegyzést.
Azt hiszem én is névtelen leszek a továbbiakban.
Én sokáig nicknévvel írogattam.
Aztán megelégeltem, hogy néhány pontozóhuszár, csak mert NEKIK nem voltam szimpatikus a válaszaim alapján (amik egyébként kultúráltak, nem sértők voltak, csak mondjuk nem feleltek meg az ő elképzeléseiknek), elkezdtek koncepcionálisan lepontozni. Teljesen mindegy volt, hogy azt írtam-e, az ég kék, hogy tényeket írtam-e válasznak, ha olyasmiről volt szó, ami nem is vélemény kérdése, hanem egyszerű számszerű adat pl... Ha meglátták a nevem, az adott válasz tuti 0%os lett.
Mielőtt azt hinnétek, nem érdekelnek a %-ok, a való életben pontosan elég elismerést kapok munkában és magánéletben egyaránt ahhoz, hogy tegyek magasról egy ostoba oldal ostoba pontozóira. Csakhogy: ha egyszer tényszerűen helyes választ adtam, és ott áll mellette a 0%, az megtéveszti a válaszadót és az olvasókat is.
Na akkor úgy döntöttem, hogy viszlát, letiltottam a nickemet, azóta gyakorlatilag csak 100%-os válaszaim vannak. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!