Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Meddig akarják még ezen az...

Meddig akarják még ezen az oldalon kiélni magukat a "helyesírás oktatók"? Mást is bosszant?

Figyelt kérdés

Néha találkozom én is megmosolyogtató,vagy egyenesen kiakasztó helyesírási hibákkal a kérdések között,de nem szoktam kommentárt fűzni hozzá,mert felfogom,hogy ez az oldal nem a nyelvtanról szól.

Baromi idegesítő,mikor rákattintok egy kérdésre,azt remélve,hogy valami érdekes hozzászólást olvashatok ,de helyette csak helyesírási oktatást találok.Erre nem vagyok kíváncsi és szerintem mások sem.Ezért örvendetes lenne,ha az "okoskák" inkább a nyelvtanórákon élnék ki ezen hajlamaikat.

2010. okt. 22. 08:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes én pl tudok helyesen írni, mégse jut eszembe beszólni vkinek olyasmiért mint hogy hány l-el írja a szalagot. Azért az ilyeneket ne vegyük már egy kalap alá a cyázó tinikkel.
2010. okt. 29. 07:48
 32/34 anonim ***** válasza:
87%
Az lehet, hogy helyesen tudsz írni, de a szövegértéssel is kellene foglalkoznod. Ha felhívod a figyelmet arra, hogy a szalagot egy "l"-lel kell írni, és ezt minden él nélkül teszed, akkor azt nem beszólásnak hívják. A tinik "cyázása" pedig nem helyesírási, hanem (kifacsarodott) szóhasználati kérdés...
2010. okt. 29. 09:37
 33/34 anonim ***** válasza:
2010. okt. 29. 21:20
 34/34 anonim ***** válasza:
35%
sztem is idegesítő :@
2010. nov. 2. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!