Meddig akarják még ezen az oldalon kiélni magukat a "helyesírás oktatók"? Mást is bosszant?
Figyelt kérdés
Néha találkozom én is megmosolyogtató,vagy egyenesen kiakasztó helyesírási hibákkal a kérdések között,de nem szoktam kommentárt fűzni hozzá,mert felfogom,hogy ez az oldal nem a nyelvtanról szól.
Baromi idegesítő,mikor rákattintok egy kérdésre,azt remélve,hogy valami érdekes hozzászólást olvashatok ,de helyette csak helyesírási oktatást találok.Erre nem vagyok kíváncsi és szerintem mások sem.Ezért örvendetes lenne,ha az "okoskák" inkább a nyelvtanórákon élnék ki ezen hajlamaikat.
2010. okt. 22. 08:22
21/34 anonim válasza:
Én nem írom rá, mert többet kell románul írnom( román egyetemre járok), így csak összezavarna. És egy dolgozatban azért fontosabb a helyesírás, mint egy névtelen fórumon.
22/34 anonim válasza:
Egy újabb nyelvtanbu.zi:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
(első hozzászóló)
23/34 anonim válasza:
ma 14:43
Csak azt ne mondd, hogy a "lesssz" az véletlen elgépelés!
25/34 anonim válasza:
Vkik nagyon unatkoznak hogy 1-2 betűbe belekötnek.
26/34 anonim válasza:
Arról már nem is szólva, hogy a szallag = szalag!
27/34 anonim válasza:
És ez elég fontos volt h hozzászólásban is beszóljon az illetőnek... -.-
28/34 anonim válasza:
Az elég pökhendi válasz volt...
29/34 anonim válasza:
Én mindig szoktam rendes választ adni, és utána odaírom, hogyha valami orbitális hibát vétett. És engem igenis zavar, hogyha valaki nem képes a saját anyanyelvét helyesen használni!
30/34 anonim válasza:
Engem az bosszant, hogy szinte senki nem tud normálisan írni és akkor még ők vannak felháborodva, ha leszúrják őket!!! ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!